Tisdag 26/5

26 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra och lagom händelserik tisdag där du har många olika, men roliga projekt som du både startar och avslutar. Du är mer energisk idag än du brukar vara. Eftermiddagen och kvällen handlar om något som du brinner för.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att planera inför sommaren. Det blir en rolig men intensiv dag där du vill hinna med så mycket som möjligt. Under dagen får du bra nyheter som rör framtiden på ditt arbete. Även om du fortfarande är orolig av olika skäl så kan du andas ut lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Mycket har förändrats den senaste tiden och du börjar undra om saker någonsin kommer att återgå till det normala. Det blir en del tunga beslut att fatta den här tisdagen, samtidigt så känner du att det är skönt att komma till någon form av avslut kring vissa frågor.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen får du ganska mycket att tänka på. Det blir kanske inte så som du hoppats, men du inser att du faktiskt är på väg åt rätt håll, det gäller bara att inte bli allt för ivrig. Tålamod är inte din starkaste sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om att organisera något du är ganska usel på. Om du är smart så tar du kontakt med en vän som du vet är både intelligent och duktig på struktur. Om du bara frågar så kommer hen att hjälpa dig, hen tycker det är kul och ni får en chans att umgås lite på tu man hand.

Jungfru 23/8-22/9

Det är flera olika frågetecken beträffande olika aktiviteter den närmaste månaden. Du försöker hitta kompromisser som fungerar för alla, men du är osäker på hur mycket du kan tumma på vissa regler för att alla ska bli nöjda. Det här är en svår avvägning.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att vara kreativ och låta din konstnärliga sida få fritt utrymme. Det blir en härlig och väldigt rolig dag. Under eftermiddagen får du höra lite förvånande nyheter. De kanske inte skulle vara så konstiga om de inte rörde en viss person som aldrig brukar hamna i den här typen av situationer.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Dagen blir lite mer aktiv än vanligt och du känner att det både är roligt och ganska jobbigt nu när tempot trappas upp. Under dagen ger du dig själv möjligheten att påverka vissa val som har med framtiden att göra.

Skytten 22/11-21/12

Du är rädd för att säga nej eftersom du inte vill att dina vänner ska tycka du är tråkig. Nu har du äntligen svalt din stolthet och umgås med vissa personer som du varit osams med en tid. Det löper kanske inte på friktionsfritt, men det fungerar i alla fall och det nöjer du dig med just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inser att du faktiskt har mycket mer att säga till om än du först trodde. Människor lyssnar på dig och respekterar dina beslut vilket gör att du blir en ledarfigur utan att ens vilja det. Under den här dagen får du ett meddelande som gör dig glad och förvånad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du nekar en vän hjälp idag bara för att du är lite sur på hen. Kanske borde du försöka att vara mer förlåtande. Just nu har du mycket influens av jord och det kan påverka dig att bli tjurigare ännu du brukar vara.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Du tycker att det är kul att få vara i centrum eftersom du har varit ganska osocial under lång tid. Dagen handlar om vänskap och om att försöka hålla humöret uppe.

Annons