Onsdag 27/5

27 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du göra något du inte riktigt behärskar. Det kan gå bra, men det kan också bli en flopp lite beroende på hur ödmjuk du är och om du är villig att be om hjälp. Kvällen kan bjuda på en riktig överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Du har förlikat dig med tanken att du måste styra upp vissa saker på jobbet eftersom de uppenbarligen inte fungerar av sig själv. På kvällen blir det ett kärt återseende med en vän som du saknat väldigt mycket.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter en hel del idag och det är bra, men samtidigt så måste du förstå att människor kan bli irriterade på att du aldrig blir nöjd. Om du inte orkar hantera irriterade personer bör du nog tona ned din frågvishet en aning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan säga eller göra för att driva igenom det du tänkt dig utan att skapa en konflikt. Du måste inse att du helt enkelt får finna dig i att vissa personer inte kommer vara nöjd med det beslut som du fattar idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Saker går som du hoppats på även om inte riktigt alla pusselbitar har fallit på plats ännu. Under dagen möter du en person som väcker starka minnen och som får dig att börja drömma dig tillbaka till en ljus period i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite osäker på vissa saker idag och det kanske är bra att fråga om hjälp. Ibland så blir du för stolt och vill inte visa att du inte kan och då tar du på dig onödigt arbete. Kvällen handlar om viljan att förändra saker.

Vågen 23/9-22/10

Du behöver få komma ut och göra saker. Att sitta hemma instängd kan göra dig smått galen. Idag trotsar du alla regler och förbud bara för att få vara lite spontan och känna dig nästan som vanligt igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gärna visa att du bryr dig om en vän. Hen behöver din omtanke extra mycket just idag. Under eftermiddagen får du höra ett roligt skvaller som faktiskt berör dig. Kvällen blir härlig, men alldeles för sen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har äntligen börjat ta mer kontroll över ditt liv. Du inser att du saknar vissa saker mer än du trodde och nu har du bestämt dig för att ändra på spelreglerna och blir mer aktiv igen. På kvällen drar du igång en kompisaktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte så bra på att hantera konflikter just nu, men idag är du tvungen att säga vad du känner annars kommer du att explodera. När det kommer till kärlek så vet du inte alls varken vad den person som intresserar dig står eller riktigt vad du själv känner. Ändå slå det gnistor mellan er när ni ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska praktisk lagd just nu och du tycker det är skönt att arbeta med händerna eftersom då känner du att du verkligen får något gjort. Kvällen blir lugn och behaglig. Du tillbringar en hel del tid för dig själv just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är alldeles för försiktig i vad du uttrycker för åsikter. Om du inte är mer bestämd finns det en risk att vissa personer inte tar dig allvar. Var lite mer klar i ditt sätt att säga vad du tycker och tänker. Kvällen blir härlig.

Annons