Torsdag 28/5

28 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte kan göra så som du gjort den senaste tiden, men frestelsen att bryta mot reglerna är högre än ditt dåliga samvete. Som Vädur är du något av en revolutionär och du avskyr när någon säger till dig vad du kan och inte kan göra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska seg men ändå mysig torsdag där du fokuserar på en sak i taget för att inte tappa tråden. Dagen handlar till stor del om att bara vara och att inte bli oroad när saker inte riktigt går som du vill att de ska göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen försöker du hinna med vissa saker och det går ganska bra ända fram till slutet på dagen då du kommer på att du glömt något som du inte får missa och då får du verkligen snäppa upp tempot för att hinna med.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som du bör vara mer ärlig emot. Hen förtjänar att få veta lite mer om dig men du är stolt och vill inte visa vad du känner öppet. Ibland kan sårbarhet vara vägen till att nå nästa steg i en relation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite väl flamsig och tramsig just nu. Försök att fokusera på saker som betyder något för dig istället för att hela tiden sätt dig själv i klistret. Du har nästan förlorat en person som du verkligen bryr dig om bara för att du är för stolt för att ta första steget.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra torsdag som handlar om att vara aktiv och om att ta för sig. Du vågar mer just nu och du skämmer bort din arbetsgivare med bra och genomtänkta förslag. Under dagen får du beröm för en insats som du gjort för ett par veckor sedan.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du att jonglera med många uppgifter samtidigt men det går så där eftersom du har så mycket tankar i huvudet. Du har svårt att fokusera och då blir det lätt att du glömmer bort viktiga saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Under kvällen får du vara lite mer på hugget om du ska lyckas med dina planer för kommande helg. Hela dagen har du panerat för hur du ska lägga fram din sak den här torsdagskvällen men när det väl kommer till kritan så är det inte så enkelt som du hade hoppats på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och utvecklande torsdag där du hinner med en hel del saker, särskilt på arbetet. Just nu så ligger du efter med en hel del uppgifter så det är bra att du äntligen lyckas få upp tempot ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen så har du flera saker som du ska hinna med så dagen kan bli ganska stressig. Det viktiga den här dagen är att du ber om hjälp om du inte hinner med. En hemlig beundrare tar plötsligt kontakt med dig och det gör dig lite förvånad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna visa vem som bestämmer, men om du tar i för mycket så kan det hända att du skrämmer bort den person som du vill imponera på. Under dagen får du chansen att testa nya idéer och se om de fungerar lika bra i verkligheten som i teorin.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna vara lite mer uppmärksam på din väns känslor. Som det är nu märker du inte om hen är nere eller behöver uppmuntran. En person från det förflutna dyker plötsligt upp i ditt liv igen. Även om ni inte umgås direkt så finns hen i din bekantskapskrets och det rör upp ett känslosvall inom dig.

Annons