Fredag 29/5

29 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du fokusera på nuet men dina tankar vandrar hela tiden till en viss person som nyligen hört av sig. Hen förvånade dig med sitt samtal, och du blev glad för att hen ville träffas även om det mest verkade gälla jobb.

Oxen 20/4-20/5

Idag njuter du av att det är fredag och det får hela din person att skina som en sol. Du älskar fredagar även om du har mycket att göra på helgen eller om du till och med jobbar. Under eftermiddagen får du en fin komplimang som du borde suga åt dig av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du rustar för tuffa tider den här sommaren. Det blir en minnesvärd dag där fokus ligger snarare på de stora sammanhangen än på detaljer. Under dagen får du möjligheten att förändra en sak som kan vara avgörande i sommar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad på att du inte kan tillbringa så mycket tid som du vill med en av dina vänner. Alla andra umgås tillsammans och det är lagom avslappnat, men det finns en person som du verkligen saknar men du vet inte hur du ska kontakta hen utan att avslöja dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska harmonisk just nu. Du har gjort ett val även om du kanske inte är hundra procent nöjd med det så valde du den minst komplicerade vägen. För dig är det väsentligt med enkelhet, trots det funderar du på om du valt rätt och ditt hjärta kan överraska dig med sitt svar. Du mår bra av utmaningar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra fredag som handlar om vänskap familj och att hitta glädjen i de små sakerna i livet. Det blir en ganska lugn dag som till stor del kretsar kring en specifik fråga som har med sommaren att göra. Just nu vågar du inte planera för lång fram i tiden.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt irriterad på en person som alltid säger emot oavsett om hen vet eller inte om vad hen pratar om. För den här personens del verkar det intressanta vara att diskutera, inte att nödvändigtvis ha rätt. Kvällen blir trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör mycket nytta just nu, både privat och på arbetet. Det finns en massa härlig energi i ditt horoskop som underlättar både när du fattar beslut och ska påbörja projekt. Du tycker det är kul att hålla dig sysselsatt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en ganska lugn historia där du väljer att vara ensam. Du har verkligen ansträngt dig för att vara social den senaste tiden, men du tycker att det är skönare att vara själv just nu. Har du en partner kan hen uppleva dig som småtråkig och det kan hända att hen sticker iväg själv ikväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Du anser att du borde få möjligheten att bara ta det lugnt, men du märker att det inte alls är ödets plan för dig. Just nu befinner du dig mitt i ett komplicerat kärleksdrama utan att du ens är medveten om det. Ikväll kommer du se en liten del av det här dramat och det väcker din nyfikenhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt ikväll. Du har tidiga åtaganden på lördagen och du behöver vara utvilad. Det blir en skön och ganska händelselös kväll som mest kretsar kring god mat film och lite onyttigt snacks. Det mest händelserika är att du får goda nyheter som rör en ung släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bekymrar dig mycket för en släkting eller partner. Hen är inte sig lik och hens dåliga humör färgar tyvärr av sig på dig. Det blir många långa och intensiva diskussioner. Du trodde ni hade rett ut era problem men de blossar upp på nytt.

Annons