Måndag 30/5

30 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du väljer ofta att göra som du själv vill och det brukar varken kollegor, dina vänner eller din familj ha något problem med. Idag så får du lite jobbigt med en vän eller släkting som inte alls vill följa dina direktiv. Om du tänker efter är hen rätt så lik dig.

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del att göra den här lördagen och du är full av entusiasm och energi. Det blir en intensiv dag men en lugn och kanske till och med romantisk kväll. Du njuter av den uppmärksamhet som du får.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är ingen enkel sak att vara ärlig om det innebär att du måste såra en vän. Du har valt att vara rak eftersom du vet att det kommer att vara mindre smärtsamt i längden. Idag grubblar du mycket över om du valt rätt taktik.

Kräftan 21/6-22/7

Du älskar sommaren och det kan mycket väl bli både bad och grillning idag om vädret är på din sida. För dig behövs inga höga temperaturer för att kasta dig i vattnet. På kvällen försöker du locka med en vän som är rätt svårflirtad just nu. Prova med en komplimang, det brukar alltid gå hem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du vara med dina kära, men du inser att det är något som fattas. Livet är inte så enkelt som du vill att det ska vara, särskilt inte när det är starka känslor inblandade. På kvällen träffar du den personen som verkligen kan få dig knäsvag även om du aldrig skulle erkänna det ens för dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska lugn lördag där fokus ligger på utomhusaktiviteter och att ha det bra. Du njuter av att slippa stressa och oroa dig över bekymmer på jobbet. Under dagen så bidrar en vän med lite trevligt skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig inte riktigt nöjd just nu. Du har en gnagande känsla av att du kunde gjort ett bättre val, men den gnagande känslan brukar smyga sig på varje gång du bestämt dig för något. Det är en del av din natur att vara velig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen försöker du vara sportig eller i varje fall så nära sportig som du kan komma vilket kan innefatta skogpromenader eller längre joggingturer. Det blir en härlig och aktiv dag. Kvällen handlar om att pröva nya saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att undvika din partner och vill hänga med en vän, men hen verkar vara upptagen den här kvällen. Du har märkt att din och din väns relation har förändrats och du inser att det kan bero på både arbete och din personliga situation. Du funderar på att para ihop din vän med en lämplig partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Utan att veta det har ditt kärleksliv, eller bristen på kärleksliv blivit högintressant för en rad personer. Det finns de som gärna skulle vilja träffa dig lite mer privat och de finns de som tycker att du borde träffa någon och som gärna agerar mellanhand. Njut av all uppmärksamhet som du får.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om massor av frisk luft och om att njuta av livet. Det blir en härlig dag och en mysig kväll. Din familj överraskar dig med att ha fullföljt ett projekt som du aldrig trodde de skulle hinna med. Kvällen bjuder på god mat och framtidsdrömmar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att din vän trasslar in sig i situationer som kommer bli svåra att ta sig ur. Hen är inte så finkänslig som du när det kommer till att bedöma relationer och du inser att din vän går på som en elefant i en glasbutik. Frågan är hur du ska kunna tala om det för din vän utan att såra hen.

Annons