Söndag 31/5

31 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får höra en historia som roar dig ordentligt idag. Det handlar om en person som är både envis väldigt målmedveten och som hela tiden överraskar på ett eller annat sätt. Hen har lyckats överraska alla igen genom att våga säga ifrån trots de konsekvenser som de får.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om ett lugnare tempo än lördagen. Du njuter verkligen av den här dagen och du ser till att inte stressa. Det blir en härlig dag och en ganska social kväll. Du umgås med släkt eller vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget du egentligen vill göra den här söndagen förutom att ta det lugnt. Tyvärr så har din omgivning andra planer. Det blir ett högt tempo hel den här dagen och kvällen. Ett rykte om en vän får dig att reagera med irritation.

Kräftan 21/6-22/7

Svälj din stolthet om du vill vinna tillbaka din vän. Hen svarar dåligt på din tuffa attityd utan föredrar dig som den charmiga, spontana men omtänksamma person som du brukar vara. Ibland kan ett enkelt förlåt göra mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet inte vad det är som är fel men du känner ända in i hjärtat att något som höll på att bli så rätt är på väg att helt gå åt skogen. Du måste tänka igenom vad det är du vill och verkligen satsa på det. Strunta i den allmänna åsikten och våga följ ditt hjärta.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Det har varit en ganska aktiv vecka så du unna dig en lugn helg. För dig är det viktigt att kunna slappna av och njuta av bra väder, god mat och trevligt sällskap.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som sällan säger ifrån, men idag får du nog av en persons nonchalanta bettende. Du behöver ryta ifrån ordentligt om det ska gå in i den här personen hur illa hen egentligen har uppfört sig. Kvällen handlar om att göra fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra söndag som du gärna tillbringar utomhus. Under dagen njuter du av vädret och sällskapet. Som nyförälskad blir det nog en dag på tu man hand men om du är singel eller har ett äldre förhållande så är det vännerna som gäller idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har äntligen slutit fred med den vän som du har haft en dispyt med, men det har ändå inte blivit helt bra. Du måste jobba på er relation om du vill att ni ska hitta tillbaka till varandra. Här gäller det att vara lite aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du avskyr intriger en lyckas ofta trassla in dig i komplicerade situationer utan att du riktigt vet varför. Idag så kommer en vän att försök reda ut något som varit jobbigt en tid och det är viktigt att du också bjuder till och ger hen en ärlig chans. Hen saknar dig otroligt mycket.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lagom aktiv dag som innehåller en del resande. Du ser till att vara ute en del den här dagen så du kan njuta av den friska luften och av trevligt umgänge. Idag planerar du inför den kommande sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du hänger hellre med dina vänner än med din partner just nu eftersom du är lite trött som tvåsamhet. Som singel är det full fart utan bromsar som gäller. I hemlighet hoppas du på att springa på en person som du inte kan släppa tanken på hur mycket du än försöker, men hen håller sig för sig själv.

Annons