Måndag 1/6

01 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att fokusera på rätt saker. Det är inte alltid så enkelt att prioritera, särskilt inte nu när det är många bollar i luften samtidigt. Kvällen handlar om vänner och om att stå upp för sina åsikter.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite irriterad idag och det handlar främst om att du känner dig bortprioriterad av din chef. Kanske borde du förklara vad du känner för hen, men du är envis och håller dina tankar för dig själv. Kvällen blir harmonisk och lugn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en hierarki på ditt arbete och om du inte står i toppen kan du ha problem med den här typen av rangordning. Tvillingen är en fri själ som gärna vill göra saker på sitt sätt vilket försvåras när det är många som ska vara med och bestämma.

Kräftan 21/6-22/7

Du är frustrerad eftersom du vet att saker håller på att gå helt åt skogen. I alla fall när det gäller en viss person. Ni hade kommit en bra bit på väg mot att hitta tillbaka till varandra igen men så plötsligt händer något och hen drar sig undan igen. Ditt problem är att du inte vet varför hen drar sig undan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är det vänner och en hel del flirtande som dominerar ditt liv. Du väljer att ignorera uppenbara problem och håller dig neutral i alla former av konflikter. I vanliga fall är det här en bra strategi, men när det kommer till en viss person är det kanske inte det bästa du kan göra. Visa att du bryr dig om hen istället.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om praktiska uppgifter och om att hinna med så mycket som möjligt för att få en bra start på veckan. Du känner att det trappas upp på jobbet och att du inte alltid hinner med. Tänk på att det aldrig är fel att be om hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en hel del konflikter i ditt tecken just nu och det har du väldigt svårt med. Du försöker medla och få alla att bli sams men det är stört omöjligt. Det är att inse att vissa konflikter antingen måste få finnas eller måste lösas utan din hjälp.

Skorpionen 23/10-21-11

På måndagen inser du att du gjort ett stort misstag förra veckan men att det inte är försent att rätta till det. Vad du behöver är fokus och lite tur så ordnar det sig. Du försöker dig på ett nytt område, men d inser att det inte är så enkelt som du hoppats att det skulle vara.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dina ansträngningar ger resultat och det är du nöjd med. Du har äntligen börjat hitta tillbaka till din bästa vän och den här gången tänker du inte släppa taget. Du har insett att vissa vänskaper är värda sin vikt i guld, och du är väldigt svartsjuk när det gäller din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är genuint förorättad och håller dig på din kant just nu. Du har försökt att förklara hur illa vissa av dina vänner har uppfört sig men det verkar mest gå in genom ena örat och ut genom andra. Idag blir du förvånad när en av de här personerna tar kontakt och gör ett verkligt bra försök att sluta fred.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att få många saker gjorda och det gäller att du har koll annars kan det bli både övertid och extra jobb. En kollega tenderar att slarva väldigt mycket så håll ett extra öga på hen annars kan du bli stående med dubbla uppgifter.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter att ha skymta en person i helgen som ofta är i din tankar så kan du inte sluta tänka på hen. Gamla minnen förföljer dig och du inser att det finns fortfarande starka känslor för den här personen. Som ditt liv ser ut just nu är det här en komplikation som du verkligen inte behöver.

Annons