Tisdag 2/6

02 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen får du äntligen träffa en person som du tänkt på en hel del men som du av olika skäl inte kontaktat. Nu har jobbet fört ensamma och du inser hur mycket du saknat hen. Ni två har samma pragmatiska inställning till livet och båda två är färgstarka personligheter. Det blir en härlig dag.

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort och efter jobbet verkar du vara ganska social. Det blir en bra tisdag som bjuder på en hel del skratt och trevliga upplevelser. Kvällen handlar om att vara sig själv i sällskap med personer som du tycker om och respekterar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att stå i idag så det gäller att du inte stressar för mycket för då kommer du göra tidsödande misstag. Om du fokuserar på rätt saker och betar av en sak i taget så kommer du ha en bra och produktiv dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir mer och mer osäker på hur du ska göra. Du inser att du låtit den här konflikten gå alldeles för långt och just nu är det väldigt svårt att krypa till korset och be om ursäkt. Tänk på att vissa saker kan vara värt priset av din stolthet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du släta över något du sagt eller gjort men det går inte så enkelt som du hoppats på. Du får också höra att den person som du hyser starka känslor för umgås med en gemensam vän helt själv idag och det kan göra dig svartsjuk. Vill du vinna den här personens hjärta måste du ha en glasklar strategi.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ha tålamod och om att våga vara lite impulsiv. Det ligger inte i din natur att improvisera, men idag har du användning av att vara både flexibel och öppen för förslag. Under dagen får du massor av beröm från en av dina chefer.

Vågen 23/9-22/10

Idag struntar du i alla konflikter och fokuserar på ditt och på dina arbetsuppgifter. Det blir en bra dag där du får massor gjort. Kvällen handlar om vänskap och om att knyta livslånga band. Du inser att man kan hitta vänner på de mest osannolika ställen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad på en kollega för att hen inte ser allvaret i det som händer just nu. Du har många gånger försökt förklara hur viktigt det är att ta sitt jobb och sina uppgifter på allvar. Visst är den här personen ung, men inte så ung att hen inte kan ta ansvar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag får du höra något som förvånar dig en hel del. Två av dina vänner umgås under dagen, och det som är så förvånande är vilka två personer det är. Du trodde aldrig att just de här två skulle träffas ensamma oavsett vilka omständigheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att prestera, men du får mer hjälp än du förtjänar av en vän och därför gör du väldigt bra ifrån. Dig. Du inser att du och din vän faktiskt har väldigt roligt ihop även när ni är ensamma tillsammans. Ni har mest umgåtts i grupp tidigare, men av olika anledningar så för arbetet er samman på tu man hand.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir lite frusterad på att saker verkar gå ett steg framåt och två tillbaka hela tiden. Just som du tycker att du har grepp om situationen så inträffar det något som gör att du får börja om från början. Tålamod har aldrig varit din främsta egenskap men nu får du öva på att vara tålmodig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du svartsjuk helt utan egentlig anledning. Din svartsjuka rör en person som du inte har några som helst anspråk på och som du egentligen borde hålla dig helt ifrån eftersom du en gång i tiden valt bort hen från ditt liv. Känslor är knepiga och de följer sällan logiken så du kan inte rå för hur du känner.

Annons