Onsdag 3/6

03 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du få med din vän på lite shopping. Du har insett att hen är väldigt stilsäker och du skulle kunna behöva hen råd när det kommer till kläder. Under dagen får du en del pikar av en person som inte riktigt gillar den här nygamla vänskapen som återuppstått.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir väldigt harmonisk. Du slappnar av och njuter av att slippa stressa. Du ligger bra till med jobbet och kan göra roliga, lite mer kreativa saker. Kvällen handlar främst om familjen och om att stötta och komma med goda råd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte särskilt lojal idag i ditt val och det vet du om men det struntar du i eftersom du bestämt dig för att vara lite egoistisk. Ibland måste man göra val som är bra för en själv även om du gör någon annan besviken.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen försöker du reda ut de problem som du har med din vän, men du inser snart att det är bättre om ni kan ses och diskutera saken mellan fyra ögon istället för att försöka skriva om det. Tyvärr så verkar din vän vara lite avig till att träffas. Använd dig av din charm.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du plötsligt fått konkurrens inte bara på ett håll utan på flera. Den person som upptar dina tankar har en förmåga att etsa sig in i många personers medvetande utan att hen själv ens märker det. Hen har en mycket speciell utstrålning som ingen annan du känner. Det är dags att agera.

Jungfru 23/8-22/9

Du är alldeles för försiktig idag. Ta ut svängarna istället, du kommer att inse att du det blir så mycket bättre om du är lite mer vågad och lite mer kreativ. En chef har ett ganska fyrkantigt sätt att se på saker så det gäller att du få med hen på dina idéer.

Vågen 23/9-22/10

Du är ivrig och väldigt målmedveten just nu och det är bra både när det kommer till arbetet och saker som rör dina privata ambitioner. Du mår verkligen bra när du har harmoni i ditt liv och just nu är det mesta väldigt harmoniskt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag inser du något som verkligen kan hjälpa dig framöver. Du förstår att du gjort en hel del dubbelt arbete bara för att säkra upp men att du faktiskt kan skippa det här steget och på så sätt spara en massa tid och energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du funderar en hel del på hur du ska kunna göra det bästa av situationen och du har kommit på att det bästa är om din vän har samma bekantskapskrets som du. Hen är lite skygg och ogillar nya människor men du kanske kan introducera hen lite i taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn. Du träffar eventuellt en vän eller så ägnar du delar av dagen åt en hobby. Just nu trivs du bra hemma, men dina vänner saknar dig och de vill inte låta dig stänga in dig. Var lite impulsiv och gör något galet den här kvällen. Du mår bra av att släppa loss lite.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att göra på jobbet så det blir svårt att komma ifrån så tidigt som du planerat. Just nu tar du ansvar inte bara för dina egna uppgifter utan även för kollegors arbete. Det kan bero på sjukdom eller på att det sparas på personal.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du stänga in alla dina starka känslor och ditt tvivel men det går inget vidare. Du inser att du måste få träffa en viss person och prata med hen, men du har ingen aning om hur det ska gå till. Du kan knappast bara höra av dig efter ett år och fråga om ni ska ses, särskilt inte med tanke på allt omkring er.

Annons