Torsdag 4/6

04 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du få klarhet i vad som hänt i en gruppering i din vänskapskrets. Det kanske inte är personer du umgås med dagligen, men du bryr dig ändå om dem och vill veta varför den här konflikten har uppstått.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska intensiv men bra torsdag att se fram emot. Du vill hinna med en massa saker så det gäller att ha en plan från morgonen. Kvällen kan handla om att vara först med nyheter som rör sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du planerar framåt och det går ganska bra med tanke på hur många variabler som du inte kan kontrollera. Det bästa är om du försöker att planera ramarna för framtiden snarare än att gå in på detaljer. Du kommer att kunna nå dina mål, det som är oklart är när du kan nå dem.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en konstig torsdag. Du har umgåtts med dina vanliga vänner men du känner ändå en tomhet. Den person som du helst vill ha omkring dig är arg på dig utan att du riktigt begriper varför. Sök upp personen ifråga och ta den här diskussionen mellan fyra ögon, det är det enda sättet att reda ut era problem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter i fulla drag av livet just nu. Både privat och på jobbet flyter det mesta på bra. Privat har du en liten hemlighet som ingen vet om. Du håller kontakten med en person som ligger i konflikt med många av dina vänner. För dig handlar det om att den här personen är speciell och du vill att ni ska fortsätta att träffas.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar bra initiativ idag och det märks på hur nöjd din chef är med dig. Det handlar om att jobba hårt och att ha ordning och reda något som du är bra på. Under eftermiddagen får du ett positivt besked som har med pegar att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite besviken på en kollega för att hen är alldeles för lat och låter dig göra det mesta av jobbet. Som Våg försöker du i regel undvika konflikter, men i det här fallet hjälper det inte att vara undfallande.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att slappna av och komma till rätta med dina problem. Mycket av det som du går igenom just nu kan vara jobbigt för stunden men på sikt kommer det att bidra till nya perspektiv och en förändrad prioritetslista när det gäller livet i allmänhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du borde vara mer aktiv när det gäller att hålla kontakten med din vän. Hen har verkligen visat att hen är vuxen och kan hantera en konflikt på ett bra sätt och nu är det upp till dig att stryka ett streck över situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar mycket på karriären både när det gäller jobbet och mer privata ambitioner. För dig att det fokus som gäller just nu och du vill visa att du kan vara som bäst när det gäller. Under dagen börjar en vän att messa mer och mer med dig och du blir glad över att hen hör av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite arbetstrött just nu och du skulle behöva semester, men det är inte så enkelt eftersom det är mycket som måste göras på arbetet innan tempot kan trappas ned inför sommaren. Kvällen handlar om att umgås med en vän. Det blir en trevlig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har så mycket du skulle vilja säga till en viss person men av olika anledningar så ka du inte ta kontakt med hen, särskilt inte just nu när situationen omkring er är ganska infekterad. Tyvärr gör det här att du tänker mer och mer på hen. Det är något som gör att du inte kan släppa taget.

Annons