Fredag 5/6

05 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir jobbig inledningsvis, men när arbetsdagen går mot sitt slut är du nöjd med din insats. Du inser att du faktiskt presterat bättre än du förväntat dig och du passar på att skämma bort dig själv lite extra som belöning.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om kortfattade beslut och om en grinig chef som inte riktigt är nöjd med livet. Om du förblir positiv och undviker att låta dig smittas av sura personer så kommer ändå dagen bli bra. Kvällen blir ganska underlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du se till att sluta lite tidigare men det kan bli svårt. Du har vissa saker du måste göra innan du kan gå hem för dagen. Här gäller det att bita i det sura äpplet och arbeta tills att du är klar. Kvällen blir minnesvärd.

Kräftan 21/6-22/7

Du står inför en korsväg just nu och det är lite oklart hur du ska välja. Du är på sätt och vis väldigt smickrad av en viss persons uppmärksamhet men nu hr du börjat inse att hen ligger till grunden för osämjan mellan dig och din vän. Hen har ett privat intresse i att ni förblir osams.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en fantastisk möjlighet att få umgås på tu man hand med den person som intresserar dig mest just nu, men då måste initiativet komma från dig. Var tydlig med vad du vill och du kommer bli förvånad över den respons du får. Film och godis brukar alltid fungera som en bra kvällsaktivitet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite besviken på ett val som din chef gjorde idag. Det var inte oväntat bara ganska tråkigt att din chef alltid ska vara så förutsägbar. Hen överraskar sällan och hen favoriserar ofta vilket är två saker som du starkt ogillar med den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och kreativ fredag där du lyckas göra saker som du inte brukar göra i vanliga fall. Den här dagen handlar om att bygga vänskap och om att försöka läka sår. Det har varit en jobbig tid för många av dina vänner, men nu går ni alla mot trevligare tider.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är i trängande behov av en förklaring, men den uteblir. Det är som om alla vet om en hemlighet men ingen vill dela den med dig. Det här gör dig ytterst frustrerad. Tyvärr hjälper det knappast att bli arg eller besviken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara aktiv. Du brukar vilja ta det lugnt på fredagskvällar, men nu har du ett behov av att få markera ditt revir igen. Det finns någon som konkurrerar om din plats i toppen och det tolererar du inte.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en extremt jobbig inledning på fredagen, men efter att du presterat bättre än du trodde var möjligt så känner du dig nöjd och vill fira. Frågan är vem du vill fira med, om du lyssnar på ditt hjärta kommer svaret kanske bli något som du inte förväntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att sätta mål och om att nå dem, något du brukar vara bra på. Det blir en intensiv dag och en ganska lugn kväll som kontrast. Den här kvällen får du överraskande och roliga nyheter som rör en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du bestämt dig för att slå undan alla tankar om inte är bra för dig. Du är lycklig och du har många vänner som du trivs med. Trots goda föresatser händer något som gör att tankarna på en viss person smyger sig på igen. Det kan vara att du ser en bild eller att någon som nämner hens namn.

Annons