Lördag 6/ 6

06 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att hantera både små och stora problem. En konflikt hemma kan få dig på dåligt humör, men det är något som dina vänner kan råda bot på. Kvällen handlar om att göra det som du tycker är det roligaste som finns.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen inleds med att du har en del att göra, men om du bara håller fokus så kommer det att gå lekande lätt. Just nu har du en massa fantasi och en massa roliga idéer som du vill förverkliga. Kvällen blir underhållande och lagom social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är dags att du gör något enbart för dig själv. Det handlar om att få vara lite egoistisk och slippa tänka på vad alla andra vill. I stort sett en härlig och väldigt avslappnande lördag. På kvällen försöker du aktivera din familj.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland är det enklare att ta tjuren vid hornen istället för att gå omkring och vara ledsen. Du vet vad ditt hjärta vill och det kommer inte att förändras bara för att du låtsas att det inte är så. Du är osams med den enda personen i världen som gör dig till en lite bättre människa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar en dag i taget och försöker att inte planera för långt fram i tiden. Du tycker att det är kul att vara populär vilket du är just nu. Vänner från alla håll drar i dig och vill umgås. Frågan är vem du egentligen vill spendera din tid med, ibland verkar du mest följa strömmen istället för att gå din egen väg.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som driv av en stark ambition och det gör att du ofta är trött på helgen eftersom veckan tar musten ur dig. Den här helgen föreslår en vän att ni ska aktivera er tillsammans, men du försöker att komma undan eftersom du bara vill vara hemma.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du ute en del och trotsar vädermakterna. För dig är det viktigt med närheten till naturen eftersom det skänker dig lugn och ro och ger dig tillfälle att fundera igenom ditt liv. En glad nyhet avslutar den här lördagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ger inte upp i första taget, men du kan dra dig tillbaka och slicka dina sår en tid om du känner att du blivit orättvist behandlad. Idag är en sådan dag då du håller dig lite för dig själv medan du funderar på framtiden, arbete och på dina privata ambitioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du få med en vän ut. Du vet att du kommer vinna pluspoäng om du lockar med den här, ytterst svårflirtade personen. Hen har dragit sig tillbaka för att hen har blivit sårad men nu har du en plan på hur du ska lösa den här konflikten.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att tänka framåt. Du planerar för hösten och du är ytterst målmedveten. Goda nyheter gör dig på bra humör. Kvällen kan bli väldigt social på ett lite annorlunda sätt. Våga göra något nytt och lite galet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen är aktiv. Du har massor av lika projekt som du ska hinna med och det kan lätt bli lite spretigt. Försök att avsluta en sak i taget innan du påbörjar nästa projekt. Kvällen blir trevlig och lagom social, du umgås med bekanta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag funderar du på att strunta i alla konventioner och följa din magkänsla. Du har länge känt att du måste få ett avslut med en viss person, men det har inte blivit av eftersom ni lever skilda liv just nu. Häromdagen sprang ni på varandra av en slump och du insåg hur starkt det berörde dig.

Annons