Söndag 7/6

07 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om privata ambitioner och om att nå sina mål. Du har en stark vilja , men också en ödmjukhet eftersom du vet att du kommer behöva hjälp och stöttning för att nå ditt du vill. Idag biter du i det sura äpplet och ber en vän om hjälp.

Oxen 20/4-20/5

Du slappnar av idag, i alla fall på förmiddagen. Det har varit en lång vecka och en ännu längre helg. Just nu känner du dig ovanligt levande och du umgås mer än gärna med dina vänner och din familj. Kvällen blir riktigt härligt familjär med en klassisk söndagsmiddag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har vett att skämmas för något som du sagt nyligen. Det handlar om att du ibland är lite väl impulsiv för ditt eget bästa och att du inte alltid tänker igenom det du vill säga så det kan komma ut på fel sätt när du väl öppnar munnen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du arg på dig själv för att du är svartsjuk. Du har insett att den person som du saknar mest av allt just nu verkar ha kul utan dig och dessutom har börjat flirtar lite med en av dina vänner. Du måste inse att situationen bara bli värre om du inte gör något åt den.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har varit lite impulsiv den här helgen och gjort eller frågat något som du egentligen inte tänkt säga eller göra. Du brukar vara försiktig med allt som har med känslor att göra, men just nu har du fått en kick av all uppmärksamhet och det gör dig mer modig än vanligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du testar din familjs tålamod idag och du gör det utan att ens skämmas. Du tycker det är kul att provocera och den här nya retfullheten kommer av en influens från Lejonet. Under dagen passar du på att testa din förmåga inom ett nytt område.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra söndag som handlar om att slappna av och ta det lugnt. Du behöver få hämta energi och komma ikapp rent mentalt. Det blir en härlig dag och en ännu härligare kväll där fokus ligger på framtiden och på vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du unnar dig en hel del idag för det tycker du att du förtjänar. Det har varit en turbulent period både privat och arbetsmässigt så idag unnar du dig lyxen av att ta det lugnt och skämma bort dig själv ordentligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad och sårad av att din vän inte ger dig tillräckligt med uppmärksamhet. Du vet att hen tycker om dig men ibland känns det som om du är den som ger mest i er relation. Din vän blir arg när du försöker lyfta ämnet.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du massor att göra och det gäller att du hinner med all inplanerad aktivitet. Dagen handlar om familjen, om arbete och om träning. Du har höga ambitioner. Under kvällen märker du att en vän har börjar flirta med dig och det gör dig både lite blyg och glad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har massor av idéer men du hinner inte riktigt med att omvandla dem från idé till verklighet. Den här söndagen springer på i hundra åttio och du inser att det kommer bli en tuff dag. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte hur du ska våga närma dig en viss person utan att hen slår bakut, det väcker för mycket uppmärksamhet eller att du hamnar i konflikt med din vän. Trots att det finns så många hinder så måste du göra det här för dig själv och för att få klarhet i vad det är du egentligen känner.

Annons