Måndag 8/6

08 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen förväntas du tänka på framtiden något som du egentligen inte har någon lust med. Du vill vara här och nu och all planering framåt skapar en mindre ångest hos dig. Det handlar lite om att 2020 sett ut som det gjort och att mycket som du sett fram emot har avbokats.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig, men det vet du om så du tycket det är ganska skönt att ha en del att göra den här dagen. För dig handlar måndagen om att få en så bra start på veckan som möjligt. Idag får du både ris och ros av en chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir väldigt frustrerad när ett projekt som du jobbat länge med inte går på det sätt som du önskat. Det handlar om att du kanske inte kollat upp all fakta innan du satte igång med det här projektet eller så har förutsättningarna ändrats de senaste månaderna.

Kräftan 21/6-22/7

För dig är det viktigt att reda ut en konflikt, samtidigt så är du väldigt stolt och har svårt att acceptera att det kanske blir du som måste be om ursäkt. Du tycker inte att du gjort fel, samtidigt så kan du till viss del förstå hur din vän tänker. Svälj stoltheten och ta tjuren vid hornen idag och sök upp din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du lever livet just nu och njuter av att vara omsvärmad från många håll. Visst är det saker som du gärna skulle ändra på, men det kräver en insats från ditt håll och just nu så har du det för bra för att riktigt orka ta tag i ditt problem. Det är bara vissa stunder som du känner saknaden efter hen.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du argumentera för en idé som du har, men det går inte riktigt som du tänkt dig eftersom din chef inte är på samma blad som du är. Här gäller det att tänka igenom vad du ska säga och framförallt anpassa ditt tal så att det passar din chefs sätt att tänka.

Vågen 23/9-22/10

Du blir lite frustrerad på en kollega som alltid gör som hen själv vill utan att ta hänsyn till sina kollegor. Oavsett om det gäller att ta rast, komma i tid eller fördela ut tråkiga uppgifter så att alla får lite av varje så lyckas alltid din kollega se till att hen får alla fördelar.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en förvirrande måndag där du får olika besked under dagen och det gör det svårt att fatta ett beslut eftersom beskeden säger emot varandra. Här gäller det att kolla upp fakta. Var noggrann med bakgrundsforskningen och försök att vara objektiv.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du hinna med olika projekt men du har inte så mycket energi så det kan hända att du bara slutar mitt i allt som du påbörjat och det kommer att skapa oreda under hela veckan. Det bästa är om du inser att du är låg på energi från morgonen och ser till att göra en sak i taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är nästan i mål, du har bara en sak kvar och du känner riktigt hur du kan smaka friheten. Det handlar om ett ganska omfattande projekt som pågått från och till under hela våren och som äntligen är på väg att avrundas. Under dagen får du höra något som gör dig irriterad.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du har mycket att ta tag i på jobbet så det gäller att du orkar med dagen. Bra sömn och bra matvanor kommer att lägga grunden inför en produktiv juni. Under den här dagen får du ett besked som kan lugna dig när det gäller dina sommarplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu så tar du dagen lite som den kommer och planerar inte särskilt långt fram i tiden. För dig är det skönt att slappna av och gå upp mer i nuet. När det gäller ditt känslomässiga kaos så finns det där under ytan, men du har lyckats trycka undan mycket av dina jobbiga känslor för tillfället.

Annons