Tisdag 9/6

09 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen vill du hjälpa en vän att avsluta ett projekt men hen är lite för stolt för att be dig om råd. Kanske kan du erbjuda dig och säga att du skulle tycka det var kul att hjälpa till. En liten nödlögn kan bryta isen och det kan bli grunden till er vänskap i sommar.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen lägger du mycket energi på småprojekt som är tidsödande. Det här är något som du måste göra men som du egentlige inte har tid med. Du blir frustrerad på din chef som inte ger dig den tid du behöver för den här typen av projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att tänka framåt och om att kunna planera mer än en vecka åt gången. Det var länge sedan so du ens försökte att göra upp lite mer omfattade planer både när det gäller arbetet och när det gäller ditt privatliv.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inga raka besked just nu och det är du medveten om. Du försöker ändå få fram information men du är för otålig. I det här fallet gäller det att ta en sak i taget och försöka bena ut ett problem åt gången. På kvällen får du positiva nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här tisdagen och du bestämmer dig för att överraska en vän. Hen kan vara lite svårflirtad, men du vet att under den där kalla och tillbakadragna ytan finns det en passionerad och varmhjärtad person som du vill lära känna lite mer privat.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inställsam idag för du har räknat ut att det är det bästa sättet att nå dina mål. Genom att stryka din chef medhårs har du större möjlighet att få som du vill nästa gång som ni börjar diskutera ett projekt. Kvällen handlar om en hobby.

Vågen 23/9-22/10

Du är på gott humör och då finns det ingen som kan vara lika charmig och lättsam som du. Under den här dagen förtrollar du dina kollegor med din humor och ditt vinnande leende. Eftermiddagen handlar om att kompensera för något som du glömt bort.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ och annorlunda. Du får utnyttja din livfulla fantasi på litet annat sätt än du brukar. Under dagen får du också någon form av nyheter som rör sommaren. Du funderar på at förändra dina semesterplaner om du har möjlighet att göra det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lång och krävande tisdag, kanske inte arbetsmässigt men känslomässigt. Du och din partner har ganska svårt att hålla sams just nu och det beror mycket på din korta stubin men också på din partners ointresse för att jobba på ert förhållande. Hen tycker att saker kan vara som de är.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir sista dagen på en lång period av krävande uppgifter, inlämningar och avslutningar på olika projekt. Du är nöjd med dig själv men inte så nöjd som du blir när din chef ger dig feedback. Du inser att allt slit som du lagt ned sen senaste tiden betalar tillbaka sig med ränta.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen överväger du att tacka ja till en tjänst eller uppgift som du får en förfrågan om, det enda som håller dig tillbaka är vetskapen om arbetet kommer uppta mer av din vardag om du väljer att säga ja. Du står inför ett vägskäl där du väger mellan mer tid med familjen och mer utmaningar på jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen hänger du gärna med kollegor och vänner. Du håller dig ifrån familjen och har du en partner håller du dig ifrån hen också. Du behöver tid där du slipper fundera utan bara helt kan gå upp i nuet. Tisdagen blir en riktigt bra dag för din del.

Annons