Onsdag 10/6

10 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du andas ut den här onsdagen. Nu kan du verkligen lägga ett stort kapitel av ditt arbete bakom dig och börja se fram emot sommaren. Du har haft lite sporadisk kontakt med en vän de senaste månaderna, men nu bestämmer du dig för att ändra på det. Du märker att när ni väl träffas så har ni kul.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite jäktig eftersom du har lovat lite mer än du egentligen mäktar med. Det blir en bra dag på det hela och du blir förvånad över hur mycket du kan prestera när du har press på dig. Kvällen handlar om dina vänner, om skratt och om massor av god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du bekräftar vad din vän redan vet men som du medvetet har undanhållit hen på grund av hens starka känslor. Nu när din vän själv räknat ut hur det ligger till så ser du ingen anledning att inte säga som det är. Du ogillar starkt att behöva ljuga.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara lite mer mogen i ditt sätt att hantera vissa relationer. Ibland blir du lika envis och tjurskallig som en femåring och det vet du om. Idag har du goda chanser att stryka ett streck över det som varit oh börja om från början.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lite frusterad att ditt hjärta inte samarbetar med din hjärna. Du vet vad du vill, men av någon anledning så säger dina känslor en annan sak. Du kan inte strunta i ditt hjärta för då kommer du alltid att undra vad som skulle ha hänt om du följde det. Idag har du chansen att vara lite romantisk.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt snusförnuftig mellan varven och det är du en dag. Ditt pragmatiska sätt att uttrycka dig samtidigt som du kantar dina påståenden med väl utvalda klichéer driver dina kollegor till vansinne.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en fantasifull och annorlunda dag där du får en massa olika saker gjorda. Du har energi från Solen och kreativitet från Månen vilket underlättar när vissa uppgifter behöver en konstnärlig touch. Kvällen handlar om att komma över vissa fördomar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tröttnar på att hela tiden strida för det som du tror på. Du skulle önska att du för en gångs skull bara kunde glida genom dagen utan att behöva stå upp för dina åsikter. Kvällen fokuserar på vänskap, idrott och på att sätt nya konkreta mål.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och utvecklande onsdag där mycket handlar om att ta ut svängarna ordentligt. Även om du inte är så social just nu så vill du gärna omge dig med dina närmaste vänner eftersom det skänker dig en trygghet och ett lugn.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag andas du ut på mer än ett sätt. Det blir en härlig dag och en väldigt trevlig kväll där du kan drömma dig bort en stund. Under dagen märker du ett nytänt intresse från en vän. Nu äntligen känner du dig mer redo att inleda en sommarflirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att fokusera på nödvändiga uppgifter och på att hinna klart i tid eftersom du har planer inför kvällen. Det blir en produktiv dag och en härlig kväll som bjuder på skvaller och massor av skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag skymtar du igen den person som du ständigt försöker utestänga från dina tankar. Du har bannlyst hen och du utgår ifrån att hen varken vill ha något med dig att göra eller att du har känslor kvar. Den här flyktiga skymten av hen får dig att inse hur fel du har på alla punkter.

Annons