Torsdag 11/6

11 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vädrar frihet och det märks på ditt strålande humör idag. Den här torsdagen planerar du helgen och du unnar dig även något snyggt i klädväg eller något annat lite extra lyxigt. Idag passar du på att försök anstränga dig lite mer för att träffa din vän.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att ta en paus i vardagen. Oavsett om du är ledig eller jobbar så drar du ned på takten ordentligt och ägnar dig åt de roligaste och mest kreativt utmanande uppgifterna som du kan komma på. Kvällen handlar om ett favoritnöje som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite sur och tvär idag, men det ändrar en kollega på. Hen har en förmåga att alltid kunna få dig att skratta, oavsett hur arg eller frustrerad du än är. Det här är en person som är värd sin vikt i guld så var rädd om hen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra och lagom utmanande dag där du testar dina gränser både när det gäller dina sociala färdigheter och lite mer praktiska kunskaper. Den senaste tiden har du umgåtts med bara delar av din umgängeskrets men nu känner du att du börjar sakna att vara lite fler.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara fri att njuta av livet utan att fundera så mycket över morgondagen. Just nu har du större möjlighet än vanligt att kunna göra lite som du vill så ta till vara på den här möjligheten. När det gäller en sommarflirt verkar du plötsligt byta spår.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen bjuder på en hel del arbete, en del gnäll men också på många skratt och massor av värme. Det blir en humorrik dag där du njuter av livet. Under eftermiddagen får du höra glädjande nyheter som rör midsommar.

Vågen 23/9-22/10

Du är envis och full av förhoppning om att du ska klara av en utmaning som är svår, men inte omöjlig. Du kommer att nå ditt mål, men bara om du sväljer din stolthet och ber om hjälp med de bitar som du inte kan hantera själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på frisk luft och roliga utmaningar. När det gäller arbetet så måste du tänka annorlunda och tänja på dina begrepp om vad dina arbetsuppgifter är. Du inser att så som läget ser ut just nu så måste du vara mycket mer flexibel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir grinig när du får höra sanningen. Visst anande du det här redan innan du blev informerad, men det är en sak att kanske veta och en helt annan sak att verkligen veta. Kvällen handlar om gammal vänskap och om att våga lite på varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag njuter du av livet lika mycket som under onsdagen. Det spelar egentligen ingen roll vilket väder det är det är sol i hela ditt inre. Under dagen så pratar du eller sms ar mycket med en person som får dig att bli lite pirrig. Kvällen handlar om en kurs av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på olika former av utmaningar. Det gäller att ha koll annars kan det bli knepigt. Under dagen får du höra ett rykte som gör dig både förvånad, glad men också lite upprörd. Du inser vad det är du missat även om du nu får möjligheten att ta igen det.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn torsdag och en parentes i en annars rätt så omtumlande period i ditt liv. De planer du haft för kvällen blir inställda och du får möjligheten att spendera tid med dig själv och du kan skämma bort dig själv lite extra.

Annons