Fredag 12/6

12 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du att inte bli ledsen när du plötsligt inser att det är dags att säga hej till någon som stått dig väldigt nära under se senaste åren. Det här är en person som stöttat dig och trott på dig i alla lägen men nu måste ni gå skilda vägar, i alla fall för en tid.

Oxen 20/4-20/5

Du är alltid på gott humör när det är fredag även om det är ovanligt högt tempo och du får slita hårt för att hinna med allt du planerat. Det här ger på sätt och vis en försmak om vad sommaren kommer att bjuda på. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en tvekan i ditt horoskop. Det verkar som du står och väljer mellan olika saker och du vet inte riktigt vilken väg du ska ta. Under fredagen klarna vissa saker och dina val kan bli lättare. Kvällen handlar om att ha trevligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är fortfarande besviken på en vän för det snörpliga som hänt mellan er men du väljer att inte låta ditt er osämja tynga ned dig, Tyvärr är det mer än fasad än genuin glädje som du visar upp. Åter igen försök att prata med din vän mellan fyra ögon. Att skriva eller ringa kan bara spä på missförstånden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett härligt humör den här fredagen. Det är sommar, du är omsvärmad och det kan till och med vara så att du är förälskad. Allt tyder på att det blir en trevlig fredag även om du gärna hade sett att vissa personer som är frånvarande skulle vara med.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du en lustig fråga av en kollega. Du måste ta dig tid och fundera innan du ger ditt slutgiltiga svar för du inser att det här betyder mer för hen än hen vill säga högt. Kvällen handlar om olika ställningstagande.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en skön fredag där fokus ligger på nöjen även om det kanske inte ser ut som det brukar. Du umgås gärna med dina närmaste vänner och kvällen blir rolig och trevlig snarare än fartfylld. En vän har smaskiga nyheter som hen vill del med sig av.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra avslutning på veckan där du lyckas hinna med både en hel el nytta men också en del roliga aktiviteter. Under eftermiddagen får du intressanta nyheter som rör din framtid. Det här är ett besked som du gått och väntat på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar det lugnt idag. Du föredrar att det inte händer så mycket i ditt liv för då mår du som bäst. Under eftermiddagen får du ett trevligt förslag på aktivitet under nästa vecka. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en mysig fredag att se fram emot. Du umgås med dina vänner och ägnar dig åt en hobby som du verkligen gillar. Om du jobbar så går dagen fort. Kvällen blir högintensiv och den kan också bjuda på en del heta diskussioner.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en livlighet och energi i ditt tecken som inte brukar finnas där. Det handlar om att vara aktiv både på dagen och på kvällen. Ett beröm från en chef får dig att bli stolt. Kvällen bjuder på hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du orkar inte riktigt ta tag i alla olika projekt som du borde ta tag i. Det handlar främst om saker som har med jobbet att göra, men också om saker som har med framtiden att göra. Du inser att du någonstans valt väg och du måste försöka ändra på det innan det är försent.

Annons