Lördag 13/6

13 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir äntligen ett avstamp inför sommaren. Det här är lite vad du gått och väntat på. Under den här dagen får du höra vissa rykten som både roar dig och bekymrar dig lite. Du är oroad för en väns envishet. Hen tenderar att kunna markera lite väl hårt ibland.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir harmonisk och nästan lite avslagen. Om du arbetar har du en del att göra annars så pysslar du gärna hemma, men i lagom takt. På kvällen ser du fram mot trevligt sällskap och god mat. Det blir en ganska sen lördagskväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan bli rätt så tjurig när du inte får som du vill, särskilt nu när du influeras så mycket av Jord. Tänk på att kompromiss är ett bra sätt att mötas halvvägs. Under lördagen kan en konflikt mellan dig och en äldre släkting eskalera.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns olika sätt att hantera de krav som ställs på dig just nu, och det bästa sättet är att agera vuxet, reda ut dina konflikter och finnas där som en vän. Just nu så lever du mycket för dagen och det gör att du periodvis kan vara rätt så barnslig och ibland till och med lite egoistisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en minnesvärd lördag på mer än ett sätt. Du inser något om dig själv men du inser också något om en annan person. Det här blir viktig pusselbit som på sikt kan leda till att helhetsbilden klarnar. Kvällen blir lite väl festlig och alldeles för sen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att visa vem du är i olika sammanhang. Du är i grund och botten en ganska praktisk person som föredrar att verka bakom kulisserna snarare än att skina på scenen men idag blir rollerna av någon anledning ombytta och du upptäcker att det kan vara kul att vara i fokus.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att hantera konflikter på och du väljer att antingen försök medla eller att helt enkelt dra dig undan eftersom du verkligen avskyr när människor inte kan dra jämt. Du har svårt för drama och scener vilket märks tydligt på ditt beteende idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen går i rasande takt och det är knappt att du hinner med. Du har både måsten och roliga aktiviteter att se fram emot den här dagen. Din kreativitet ställs på prov och återigen bevisar du att du är en person som kan tänka utanför de vanliga ramarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du medla i en konflikt som du egentligen inte har med att göra. Det kan gå på två sätt, du blir antingen hyllad som en bra fredsmäklare eller (mer troligt) så förvärrar du bråket och konflikten ställs på sin spets den här lördagskvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig och aktiv lördag där du går på i högt tempo. Du skrattar mycket den här dagen och du får också ut dina aggressioner på ett bra och kontrollerat sätt tex genom en sport eller en tävling. Idag vill du bevisa återigen att du är den bästa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ger inte upp den här lördagen utan du tvingar dig själv att slutföra ett projekt fast du egentligen inte har så stor lust. Du vet att du måste försöka vara lite effektiv om du ska få njuta av eftermiddagen och kanske ägna den åt en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tvingar dig själv att lägga din oro bakom dig och börja se framåt istället. Det finns mycket bra i ditt liv just nu men det finns även en del trassliga bitar som har med ditt hjärta att göra. Du har svårt att släppa det förflutna, trots att du intalar dig själv att den delen av ditt liv är över.

Annons