Söndag 14/6

14 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn söndag där du får tid över att fundera både över livet och över saker i allmänhet. Under dagen får du möjligheten att göra något fint för en medmänniska, det kräver lite uppoffring men det kan det vara värt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara med familjen och om att njuta av nuet. Det blir en mycket behaglig dag där fokus ligger på de små guldkornen i livet. Du har börjat ta hand om dig själv bättre och unna dig mer saker, något som avspeglas på ditt humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen försöker du resonera med en person som inte vill vara förnuftig. Du använder dig både av underförstådda hot, morötter och din vanliga övertalningsförmåga men inget hjälper på den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du chansen att reda ut din osämja med en av dina närmaste vänner en gång för alla men det måste vara du som tar initiativet. Hen har blivit sårad och är inte redo att krypa till korset ännu, men om du visar att du är beredd att slåss för er vänskap kommer hen att förlåta allt som varit.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en underlig söndag där du gör och säger saker som du inte riktigt kan stå för. Du dras med av stundens passion, men du inser snart att du faktiskt inte riktigt känner så starkt som du gett intryck av. Ditt hjärta är redan utlånat på annat håll, och du kan inte påverka dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Kanske ska du vara lite modig idag och utmana dig själv på ett sätt som du inte brukar göra. Du behöver få testa dina gränser för att kunna utvecklas och växa. Idag får du stöd och råd av en vän som är mycket mer äventyrslysten än vad du är.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och informativ söndag där du tar nya tag både när det gäller kommande projekt och dina planer för sommaren. Mycket har hängt i luften av olika skäl, men nu börjar du närma dig någon form av klarhet om hur du tänker tillbringa semestern.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ovanligt modig idag och du tycker det är kul att tänja på uppfattningen om vad som är rätt och fel. Utan att bli för våghalsig lyckas du bryta ett par regler och du känner dig nästan som en rebell. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan hålla dig ganska mycket för dig själv eller så umgås du med din familj just nu. Du har inte så stort behov av att omge dig med många vänner eller att omge dig med nya människor överhuvudtaget. Kvällen handlar om att mysa och ta det lugnt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utmanar dig själv mer än du trodde var möjligt och ditt hårda arbete ger resultat. Det du slitit för i timmar under våren visar sig både i teknisk skicklighet och i strategiskt tänkande. På kvällen hör en vän från det förflutna plötsligt av sig. Du blir förvånad men också nyfiken.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inga bra förklaringar till varför du gör som du gör idag. Du agerar instinktivt och det gör att du inte tänker dig för. Även om resultatet blir bättre än förväntat så är vägen dit ganska krokig. Kvällen handlar om att planera inför semestern.

Fiskarna 19/2-20/3

Du möts av misstänksamhet idag och du kan förstå varför. Även om du kanske är oskyldig för den din partner misstänker dig för så är du skyldig till att undanhålla både sanningen och din riktiga känslor. Du orkar inte med mer drama i livet just nu.

Annons