Måndag 15/6

15 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du tänka lite kreativt. Du har massor av influens från Månen och det lockar fram din konstnärliga sida. Idag umgås du enbart med människor som du tycker ger dig något i utbyte.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att stå upp för det du tror på även om ingen lyssnar. Om du bara argumenterar utifrån logik och undviker att blanda in känslor så kommer du få ett bättre resultat än om du blir arg och upprörd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara modig nog att ta risker. Även om du vanligtvis inte brukar tycka det är jobbigt så har du väldigt svårt att utmana dig själv just nu. Den senaste tidens händelser har fått dig att känna dig otrygg så därför så chansar du inte på något.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir glad när en vän hör av sig och vill ses. Även om det finns mycket outtalat mellan er så är du villig att jobba på er relation eftersom det här är en person som du inte riktigt är redo att släppa taget om. Kvällen handlar om att bli förälskad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bir grinig när du upptäcker att någon har hunnit före dig i dina planer. Du ogillar att få konkurrens, i alla fall på områden som du känner dig en smula osäker på. Det här kan röra sig om både arbete, kärlek och andra typer av relationer.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som ibland blir lite för allvarlig för ditt eget bästa. Försök att slappna av och ha kul den här måndagen, annars kommer det bara bli jobbig och lång. En kollega söker kontakt med dig och du känner dig lite tveksam till att bli vän med den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du nyheter som du gått och väntat på. Det här beskedet underlättar en hel del för dig både när du ska planera ditt arbete och din semester. Under eftermiddagen möts du av en underlig syn när du kommer hem. Här gäller det att ha både distans och humor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir allvarlig när du tänker på framtiden samtidigt som du vet att det här din chans att faktiskt förändra saker i ditt liv. Du behöver omväxling och du behöver få möjligheten att fundera över vad det är du egentligen vill ägna din vakna tid åt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan bli orolig när du inte vet vart din vän är. Det är inte så att du brukar vara svartsjuk, men på den senaste tiden har det smugit sig in en tanke om att hen kanske inte alltid är helt uppriktig mot dig. Du har inga bevis, bara en gnagande misstanke. Kanske är det bara hjärnspöken.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lugn, verkligen lugn. Du tar en sak i taget den här dagen och inget kan få dig att stressa. För dig handlar måndagen om att starta upp veckan på ett bra sätt. Redan nu planerar du midsommar även om du inte kommer kunna fira så traditionellt som vanligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Nu försöker du att vara väldigt närvarande på ditt arbete eftersom du vet att det börjar bli problem inom många områden och då måste du gå in och styra lite mer. Du ogillar egentligen att vara så här bestämd, men just nu har du inget val.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig start på veckan där du får möjlighet att vakna utvilad och fräsch. Du känner dig mer levande än du brukar och solen lockar fram din mest charmiga sida. Idag är det någon som inte är din partner som flirtar med dig. Du blir förvånad men också väldigt smickrad.

Annons