Tisdag 16/6

16 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du få kontakt med en vän eller kollega som du glidit ifrån den senaste tiden. Du har plötsligt fått en känsla av att det är viktigt att ni har kontakt och Väduren får sällan den här typen av föraningar så du väljer att lita på din instinkt.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ganska intensiv, det kan vara sjukdomar på arbetet eller annat som stör den dagliga rytmen. Som tur är så gör vädret dig väldigt positiv och du orkar med motgångar på ett helt annat sätt än i våras. Du får dessutom väldigt goda nyheter idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under börja av veckan har du många måsten på din agenda och det är saker som du inte kan avstå ifrån även om du skulle vilja. Det är viktigt att försöka blanda upp alla plikter med roliga aktiviteter och arbetsuppgifter annars kommer du bli grinig.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen gör du ett nytt försök att sträcka ut handen mot en vän som du blivit osams med. Handen på hjärtat så förstår du inte varför hen är sur, men du vet att du saknar hen och du vill reparera skada. Du kommer få ett väldigt positivt mottagande den här gången.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har fullt upp den här dagen och det gäller att du håller ett högt tempo om du ska hinna med. Det är ganska bra för du har mycket du behöver bearbeta och det gör du bäst om du låter ditt undermedvetna göra jobbet. Du kommer märka att saker i ditt liv känns mer självklara vid dagens slut.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen är du på toppen humör och alla omkring dig uppskattar din soliga sida. Du njuter av att umgås med kollegor och vänner i den mån du hinner med och kan. Under dagen kommer din chef med lite underliga nyheter som rör dina arbetsuppgifter.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer. Du kommer att märka att om du lägger omsorg på de små sakerna kommer de större pusselbitarna falla på plats av sig själva. Idag så märker du att en kollega på jobbet har en ful ovana att prata strunt om andra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har alltid varit försiktig när det kommer till att släppa in nya människor i ditt liv men den närmaste tiden kommer du möta mer än en person som når raka vägen fram till ditt hjärta. De här personerna är så rätt för dig och det känns som era möten är mer än slumpen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att försöka varva ned och komma in i lite mer sommartempo. Du har varit stressad både över dina privata relationer och över din arbetssituation den senaste tiden så du behöver hitta ett sätt att varva ned.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen kan du umgås med vänner, jobba eller ägna dagen åt att läsa, sola eller träna. Det blir en dag som harmonierar bra med dig som person. Du reder ut konflikter den här dagen och du känner att det blir en nystart inför resten av sommaren. Kvällen kan bjuda på en liten resa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska grinig på dina kollegor just nu för du tycker att de utnyttjar situationen. Många är sjukskriva eller frånvarande utan att egentligen ge någon bra förklaring. Du försöker lyfta saken med en chef men hen är inte intresserad av personalproblem just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant tisdag där du får fundera en del över dig själv. Det är sällan som du rannsakar dig själv men du är bra på att analysera andra istället. Idag har du insett att du vinner på att förstå varför du reagerar så som du gör i vissa situationer.

Annons