Onsdag 17/6

17 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att behålla fokus trots att dina tankar ofta svävar iväg. Normalt sett är inte Väduren mycket för att dagdrömma, men just nu influeras du av Månen och då vandrar dina tankar iväg åt olika håll mest hela tiden.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir stressig men produktiv. Du fokuserar på vad det är du ska göra och du ser till att det blir gjort i tid. Din chef är imponerad över din kämpaglöd, men hen förstår också varför du är så målmedveten som du är. Kvällen kan bjuda både på nöjen och på hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv onsdag som handlar mycket om relationer och om att få saker att fungera i vardagen. Det är inte alltid så enkelt att anpassa sig efter varandra, särskilt inte om en relation är ny. Under kvällen startar du upp ett projekt hemma.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner närheten till någon som inte är med dig längre och det gör dig både glad och ledsen på samma gång. Du är en känslig person även om du inte alltid visar det utåt och du är väldigt sensitiv när det gäller saker som ligger ut över det normala.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett väldigt bra humör den här onsdagen. Det handlar dels om att vissa konflikter i ditt liv äntligen har löst sig och du kan fokusera framåt istället för att grubbla över dem. Under eftermiddagen har du intensiv kontakt med en person som du tycker att du träffar alldeles för lite.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du får utmana dig själv att vara mer flexibel. Jungfrun gillar att göra saker på sitt sätt och hen är ingen vän av att bryta rutiner, men som läget ser ut just nu så är det viktigt att du kan vara en lagspelare och hoppa in lite här och där.

Vågen 23/9-22/10

Du arg frustrerad och obekväm men du vet inte riktigt på vad. Du vaknar upp med en allmän känsla av att något ät fel och att du missar något viktigt. Vågen har en stark intuitiv förmåga så känner du så här så är det antagligen sant. Försök att bena ut vad det är som du har glömt bort.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det blir en händelserik och rolig onsdag där du aktiverar dig en hel del. Du brukar undvika att göra saker som gör dig svettig och utpumpad men idag tycker du att det är kul att ta ut dig helt. Kvällen bjuder på hemmamys och en tidig sänggång.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara lite vresig mot den person som du bryr dig mest om i hela världen. Det handlar om att du känner dig osynlig och att du vill ha uppmärksamhet. Du analyserar inte dina känslor utan agerar ut dem istället därav ditt dåliga humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen njuter du av livet, särskilt om du befinner dig i en annan miljö än du brukar göra. Du har mer närhet till naturen och du skämmer bort dig själv med välbehövlig lyx i form av god mat och trevligt sällskap. Idag tar en person kontakt med dig och det gör dig extra glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ha tydliga mål och om att inte ge upp även om saker inte går så som du tänkt dig. Du måste fokusera framåt och försöka att inte begrava dig i de misstag som du gör. Alla gör fel, det är så som vi människor växer och lär oss.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lite svårt att uttrycka dina känslor i ord. Du försöker kommunicera hur du känner men du inser att de ord som kommer ur din mun inte motsvarar det du har inom dig. Det här är en bra dag att öva på att få fram dina känslor på ett klart och lättläst sätt.

Annons