Torsdag 18/6

18 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du det lugnt. Det verkar som du är ledig, annars så drar du ned på arbetet rejält efter lunch. Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll. Under dagen får du en midsommarhälsning lite för tidigt. Du blir extra glad av att höra från den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Tordagen springer iväg alldeles för fort och du tycker inte att du hinner med så mycket som du borde göra. Det blir ändå en rolig och kreativ dag där du får massor av beröm från en av dina chefer. Kvällen handlar om att komma hem och varva ned med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en oro och en upprördhet i ditt tecken den här torsdagen. Du har hört nyheter som kan beröra dig, men du får inga konkreta svar när du försöker att prata med dina chefer. Du misstänker det värsta eftersom ingen vill säga något.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om romantiska drömmar och om att du är en person som kan begrav dina känslor under en tid, men de finns alltid kvar längst inne, närmast ditt hjärta. Idag har du slutit fred med den person som betyder nästan allt för dig och det gör dig glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på att en vän pratar väldigt mycket om en person som i hemlighet även intresserar dig. Du har alltid varit cool på ytan, men under den svala fasaden finns en passionerad person som verkligen brinner när hen väl blir förälskad.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en annorlunda och kreativ torsdag där du får använda dig av din fantasi och din logiska sida för att lösa problem. Du älskar att fixa saker om du bara har tiden för det. Under eftermiddagen får du lösningen på en gåta som förbryllat dig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir svårt att säga nej till en vän som vill att du ska vara med på midsommar, särskilt om du inte har andra planer. Du har svårt att avböja i vanliga fall, och när det gäller den här personen så är det ännu värre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns olika sätt att hantera de problem som du stöter på idag, det kan vara både berikande och jobbigt lite beroende på din inställning. Under dagen får du väldigt självklara tips från en kollega som alltid vill visa att hen vet och kan allt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar kontakt med en vän för att få klara svar men det blir inte så enkelt som du tänkt dig. Det du trodde var en ganska basic konflikt visar sig vara betydligt med mångfacetterat än du föreställt dig. Det här problemet kommer inte att försvinna av sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen går fort, du har en massa saker som du vill hinna med och därför gäller det att komma upp i tid. En väckarklocka kan vara ett tips till morgontrötta Stenbocken. Under dagen får du en komplimang som verkligen gör dig glad. Kvällen bjuder på god mat och familjemys.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att bli upprörd över småsaker just nu och det irriterar både dig själv och din omgivning. Försök att inte snäsa även om du har en vass kommentar på tungspetsen. Det hjälper knappast med ironi och syrliga påpekanden just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen försöker du att känna in stämningen på jobbet innan du kommer med det väl genomtänkta förslag som du har. Det blir en härlig och omväxlande dag där du får mycket gjort om du bara lyckas med att fokusera.

 

 

Annons