Fredag 19/6 MIDSOMMARAFTON

19 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du har en hel dag av nöjen att se fram emot även om det kommer att se lite annorlunda ut mot vad ditt vanliga midsommarfirande brukar vara. Det blir en lugn och skön dag där fokus ligger mer på maten än på många människor och fest.

Oxen 20/4-20/5

Som den blödande romantiker du är så är midsommar alltid lite speciell även om du kanske inte kan följa de vanliga traditionerna. I år finns det en unik möjlighet att skapa nya traditioner som kan följa med under många år framöver.  Det här kan bli en av de bästa midsomrarna någonsin.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir irriterad på att vissa personer inte lyssnar idag. Det är mycket liv och stoj omkring dig och det enda du önskar är lugn och ro. Fundera på hur du kan hitta en kompromiss som tilltalar alla i familjen. Eftermiddagen blir lite annorlunda.

Kräftan 21/6-22/7

Du är gärna utomhus, helst hela dagen och kvällen och vädret tillåter. Det finns romantik i luften, men det verkar inte som du kan fira med din förälskelse och det gör dig lite ledsen. Tänk på att det finns andra sätt att ha kontakt än att ses.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser fram emot den här dagen men mer eftersom den bjuder på fest. Visst kan Lejonet vara både romantisk och passionerad men just nu så är det mest partylejonet inom dig som vill ut. Kvällen blir galen, men kanske inte på det sätt som du hoppats.

Jungfru 23/8-22/9

Du har fått för dig att du ska ändra på allt den här midsommaren. Oavsett om du bestämmer dig för att bjuda på trerätters, skippa kransarna och lekarna eller om du helt struntar i att fira så blir det en mysig dag och en härlig kväll.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du väldigt organiserad för att vara dig. Du vill att den här dagen ska bli perfekt, inte bara för din egen skull utan för dina närmastes skull. Det har varit så mycket konstigt den här våren att du känner att du behöver en dag som är nästan normal i alla fall när det gäller det traditionella.

Skorpionen 23/10-21-11

Du firar sällan högtider på samma sätt som andra, men idag känner du dig både lite vemodig och högtidlig på samma gång så det kan mycket väl hända att du skippar dina fördomar om traditioner och hänger med på en sill lunch i det fria istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir mysig och väldigt romantisk. Du gör allt du kan för att den här dagen ska andas midsommar. Det blir blomplockning och kransbindning. Kvällen handlar om att fira vänskap eller kärleken i ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du älskar midsommar och samarbetar vädret är det ännu bättre. Det blir en fantastisk dag där du får leva ut din romantiska sida, njuta av god mat och tillbringa tid med din älskade familj. På kvällen blir du uppvaktad från flera olika håll och det gör dig både vimsig och glad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir mysig och ditt dåliga humör från gårdagen är bortblåst. Idag tar d det lugnt, äter god mat och umgås med familjen. Ett uppblossande internt krig får ett snabbt slut när du löser konflikten med en genialisk kompromiss där alla känner sig både sedda och nöjda.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen firar du sommaren, kärleken och vänskap. Oavsett om du har en partner eller är singel så blir det en dag som går i romantikens anda. Du flirtar gärna, men se upp så att kvällen inte slutar med svartsjuka och drama. Just nu dras många personer till din charm och du blir omsvärmad.

Annons