Lördag 20/6

20 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att säga både ja och nej på samma gång. Du är väldigt otydlig med vad du vill men det kan bero på att du faktiskt inte vet vad det är du känner. Just nu är du förvirrad och du måste få tid att fundera igenom dina känslor ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en avslappnande dag där du inte gör så mycket mer än möjligtvis lagar lite mat, kanske badar eller går en promenad. Har du en familj kan dagen kretsa kring barn annars satsar du på att ta hand om dig själv. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning och en del utomhusaktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns massor av undantryckta känslor i ditt horoskop just nu och det kan mycket väl hända att alla dessa känslor bubblar upp till ytan idag. Var beredd på drama, konflikter och gräl som skulle gör Lars Noren grön av avund.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugn och harmonisk. Det är troligt att du tillbringar dagen utomhus, gärna vid en strand. Kräftan är vattenvarelse och mår väldigt bra om hen får vara en hel dag nära vatten. Kvällen blir intressant och bjuder på en oväntad avslutning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en del drama i ditt horoskop och mycket tycks kretsa kring det fakta att du ibland ger löften till personer utan att mena det, men de här personerna tror att ni har något mer än ni egentligen har. Låter det komplicerat? Det är precis vad ditt liv är just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och annorlunda. Du har en massa aktiviteter som du vill hinna med, men det gäller att du verkligen planerar annars kan det hända att du missar det som du egentligen helst vill vara med på.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förolämpad av en vän idag. Det handlar om att hen har missförstått dig helt och att hen har utgått från att du menat något som du inte alls avsett. Ni måste ha en rakare kommunikation. Våga vara ärliga mot varandra, vänner ska kunna tåla både ros och ris.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen försöker du att vara helt i nuet och inte grubbla över varken det som varit eller framtiden. Det blir en härlig dag där du unnar dig att njuta av saker som du i vanliga fall undviker. Det kan vara mat eller vissa typer av nöjen. Idag är din dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns risk för konflikt mellan dig och en familjemedlem idag. Ni har svårt att dra jämt och det beror på att ni ser på saker med väldigt olika ögon. Ditt perspektiv är betydligt mer avslappnat än din släktings.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig och kanske lite förtrollande lördag att se fram emot. Hela dagen andas vänskap, sommar och kanske en liten sommarflirt. Under dagen så ägnar du dig åt saker som får dig att må bra. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och ännu mer god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter den här lördagen. Efter en stressig inledning på veckan så börjar du andas ut och komma ned i varv. Dagen handlar om utomhusaktiviteter och den bjuder på en hel del skratt. Under kvällen passar du på att testa dina kulinariska kunskaper.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en härlig känsla i ditt horoskop den här dagen. Du njuter särskilt mycket om du är ledig och kan tillbringa lördagen tillsammans med dina vänner. Kvällen bjuder på en utflykt av något slag. En person som inte är din partner flirtar mycket med dig just nu. Du blir smickrad, men lite vaksam.

Annons