Söndag 21/6

21 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du svar på en fråga som du undrat över ett tag nu. Det kanske inte är det svar som du tänkt dig, men du känner dig ändå ganska nöjd. Kvällen handlar om att ta till vara på vänskap och att du måste jobba mer aktivt för att hålla liv i dina kontakter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en härlig söndag som går långsamt tempo. Du njuter av att ta det lugnt och du ser inte till att överanstränga dig. Under eftermiddagen verkar du ge dig iväg på en kortare resa eller en utflykt. Kvällen blir tidig. Du behöver din sömn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del att göra den här söndagen så det gäller att du har koll annars är risken stor att du missar vissa måsten. Just nu har du tagit på dig ansvar för vissa områden som normalt ligger utanför din vanliga komfortzon, och då krävs det att du är lite mer organiserad.

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar över ett dilemma du har. Du skulle lätt kunna välja den enkla utvägen och vara ganska nöjd med den men du vet av erfarenhet att du antagligen inte kommer att göra det enkelt för dig själv. Du är en komplicerad person och dina känslor går inte att styra över.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen funderar du lite över hur du ska lägga upp arbetet för att få ut det mesta möjlig på kortaste tid. Du är ingen vän av övertid, men ibland har man inget val och risken är stor att du får jobba lite länge i veckan. Ett sms får dig på gott humör.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig dag och en underbar kväll. Det blir avslutningen på en lite längre helg där du fått möjligheten att vila upp dig ordentligt. Under eftermiddagen kan nyheter om arbetet pigga upp lite. Äntligen så verkar ödet stå på din sida.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen försöker du tänka framåt. Genom att vara metodisk och jobba smart så kan spara både värdefull energi och en massa tid. Ett råd från en kollega ger dig tips på hur du ska tänka inför sommaren. Kvällen handlar om en nygammal vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tillbringar så mycket tid du kan utomhus, särskilt om vädret samarbetar. För dig är det extra viktigt med både ljuset, solen och värmen. Du suger åt dig positiv energi som en svamp. Kvällen bjuder på en del utmaningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska lugn. Du slappnar av och njuter av att inte behöva stressa. Har du tur har du dessutom någon som tar hand om dig lite extra mycket just nu. Du anser själv att du förtjänar att bli bortskämd och det gör den här personen också.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig men periodvis lite stressig söndag eftersom du lovat bort dig själv på kvällen och inte vill bryta det löftet. Samtidigt har du annat du måste hinna med på dagen, du kanske till och med måste ta dig från en plats till en annan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska rationell idag och då går det undan. För dig är det viktigt att ha en plan så att det inte blir stressigt på slutet av dagen bara för att man inte lagt upp sitt arbete korrekt. Du har mycket som du vill fixa med i hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tänker du inte alls utan bara är vilket kan vara en skön omväxling. Du har grubblat så mycket på vad du vill och hur du ska kunna förverkliga dina drömmar att du behöver en paus från allt ältande. Kvällen handlar om en spontan utflykt som skulle kunna innefatta ett bad.

Annons