Måndag 22/6

22 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn inledning på veckan, något du kan behöva för att komma ikapp rent mentalt. Under dagen ägnar du dig åt utomhusaktiviteter så mycket du kan. Fisk luft och ljus ger dig energi. En konflikt inom familjen blossar upp igen på kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Du njuter av att slippa stressa och du tar en sak i taget. Under dagen får du möjligheten att få vissa svar från din chef. Du känner dig bortprioriterad och bortglömd, men svaret visar sig vara något helt annat. Du måste jobba på ditt självförtroende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga bra sätt att säga det du vill ha sagt. Sanningen svider ibland så det är lika bra att servera den direkt, ungefär som att rycka av ett plåster. Dra inte ut på smärtan, den är ändå övergående. Du måste få möjlighet att ge luft åt det du har på hjärtat.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska lugn, är fint väder tillbringar du så mycket du kan av dagen utomhus. Du trivs bra i naturen, kanske bättre än många av dina vänner. Idag känner du att du äntligen nått en punkt den här sommaren då allt kommer att vända och bli bra. Håll fast vid den tanken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trasslar in dig ännu djupare både i dina egna och i andras känslor. Det är för att du är så velig som du är just nu som allt blir så jobbigt. Om du visste vad du ville och körde på en klar linje skulle du undvika en hel rad med missförstånd och feltolkade signaler.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara förnuftig och att inte falla in i massan av vad alla andra tycker. Vanligtvis brukar jungfrun inte ha några problem med att driva sin linje, men just nu påverkas du mycket av Vågen tecken vilket gör att du gärna försöker passa in.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och utvecklande början på veckan där du ställs inför nya och tuffa utmaningar. Du vill gärna bevisa att du är en kraft att räkna med, men just nu så är du inte så handlingskraftig som du skulle kunna vara. Du behöver ha lite mer skinn på näsa.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att göra upp om olika uppgifter och fördela ut tråkiga måsten så jämt som möjligt. Vanligtvis är du inte någon vän av total jämlikhet, men just nu kan du se fördelen med att dela jämt på bördorna. Kvällen blir trevlig och social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att aktivera dig lite mer idag både hemma och på arbetet, men handen på hjärtat så är du inte särskilt motiverad just nu. Fick du som du ville skulle du tillbringa dagarna hemma med bara familjen eller din kärlek som enda sällskap. Att du aktiverar dig beror på påtryckning hemifrån.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir ganska aktiv, du har en del saker som du vill hinna med både när det gäller hemmet och socialt. Är det fint väder tar du gärna en promenad, joggingtur eller tillbringar några timmar vid havet. Du tänker bäst när du får komma ut i naturen och just nu måste du fundera över framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir det full fart och du inser att du kanske inte kommer kunna fullfölja dina planer som rör resen av veckan. Det är mycket som trasslar på jobbet just nu och alla tycks behöva dina råd. Kvällen handlar om att vara organiserad annars kommer du missa något viktigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att behöva bemöta anklagelser från din partner som verka tycka att du helt eller delvis nonchalerar hen. Som singel kan den här typen av irritation dyka upp hos en av dina närmaste vänner. Hen känner sig allt för ofta bortglömd av dig.

Annons