Tisdag 23/6

23 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du inleder dagen med att vara väldigt praktisk och organiserad vilket kommer att skapa en bra start på resten av vecken. Dagen handlar om att planera inför sommaren men också om att lägga upp rutiner som fungerar med betydligt mindre jobbstyrka än du är van vid.

Oxen 20/4-20/5

Du tänker praktiskt idag och det räddar dig undan ett ganska jobbigt misstag som du är på väg att göra. I grund och botten handlar det om att vara noggrann och att göra en sak i taget. På kvällen måste du hinna med lite privata måsten innan du får ta det lugnt och slappna av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att styra sina känslor och vara försiktig med hur du uttrycker dig. Tvillingen är väldigt verbal och kan verkligen slänga sig med ord men ibland så tänker du dig inte för och dina skämt kan bli på gränsen till elaka. Alla har inte din känsla för ironi.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara aktiv och hänga mycket med dina kollegor eller vänner. Det blir en social dag där du skrattar mycket. Det enda du bör tänka på är att inte låta dig triggas att göra något som du egentligen aldrig skulle göra annars. Grupptryck kan vara väldigt starkt, till och med på jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en rolig och ganska intensiv dag att se fram emot. Du hade hoppats på lite sällskap den här dagen, men den person som du vill träffa verkar vara upptagen med annat. Kanske ska du överraska hen efter du slutat att jobba.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska trött på en kollega som har lite svårt att hålla sig till sanningen. Hen ljuger inte men hen friserar sina historier så det gränsar till en lögn. Att din kollega gör så här beror på att hen vill bli uppmärksammad och hen når verkligen den effekt hen är ute efter.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ha tålamod vilket inte alltid är något som du är bra på. Du blir väldigt rastlös när saker går i förlångsamt tempo, men tänk på att om det är en gruppaktivitet så måste alla, inte bara du hänga med.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag får du några riktigt bra idéer, men frågan är hur du ska kunna omvandla dem till något som du kan använda dig av rent praktiskt. Ta hjälp av en kollega som har en massa erfarenhet inom den här typen av utveckling.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra men du känner dig lite rastlös. Du har en gnagande. känsla av att när du är hemma så passerar livet förbi dig där ute och du missar allt som är roligt. Delvis är det sant, du har stängt in dig ganska mycket den senaste tiden och det gör att du missar både roliga och dramatiska händelser.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen inleds lugnt, men under förmiddagen har du en del saker som du måste hinna med. Det handlar om saker som är relaterade till ditt arbete men också om saker som du gör för at du själv ska må bra. Under dagen så har du en ganska het kontakt med en person som du börjar få känslor för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt irriterad på omständigheterna idag. Du hade hoppats på att komma ifrån arbetet i rimlig tid, men tyvärr händer det för mycket olika saker för att det ska bli aktuellt. Kvällen blir inte som du tänkt dig, men det är på sätt och vis ganska bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir mycket som du ska hinna med den här tisdagen och frågan är om du verkligen kommer få allt gjort. När du planerade den här dagen var du lite väl överambitiös och du räknande inte med att behöva ta en paus för att hitta ny energi.

Annons