Onsdag 24/6

24 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har så mycket du vill hinna med idag men det finns hela tiden saker som kommer i vägen och gör att du inte kan fortsätta i den takt du önskar. Vad du får lära dig den här dagen är två saker, dels att ha tålamod och dels att vara flexibel i dina lösningar på olika problem.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant onsdag där det pågår en hel del bubblande ilska under ytan hos flera av dina kollegor. Som tur är så är du inte direkt inblandad i de här händelserna utan du kan luta dig tillbaka och vara åskådare i spektaklet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att välja väg. Det som var så solklart för några månader sedan är inte alls lika självklart idag. Mycket har hänt och det finns många nya faktorer att ta hänsyn till innan du fattar dina beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lite annorlunda. Den relation du jobbat med den senaste tiden börjar byggas upp igen och du känner att det, som så mycket annat är pusselbitar som faller på plats i ditt liv. Idag är du ovanligt sorglös, charmig och väldigt omtänksam mot de personer som du håller av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lite irriterad när du ser hur nära två personer är igen. Ditt dilemma är att du gärna vill att de här två ska vara vänner, bara inte för nära vänner för då blir det svårare för dig att ta den plats du vill ha i en av de här personernas liv. Du måste fundera på hur du ska kunna ta nästa steg.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland kan du vara lite väl envis och den sidan visar du upp idag. Det handlar om du vägrar vika en tum fast du längst inne vet att till och med du skulle vinna på en kompromiss. Kvällen bli livlig men annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Du får frågan om att vara med på en aktivitet och instinktivt vill du tacka nej. Kanske är det bara att utmana dig själv lite. Det är sällan som du går ur din komfortzon och testar nya, lite annorlunda saker. Kvällen blir överraskande rolig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du oroar dg fortfarande en hel del för framtiden även om du känner dig säkrare nu än för att par månader sedan. För dig har det varit en periodvis tung tid, men du har ändå haft en positiv inställning till det mesta vilket har hjälp dig. Idag får du ytterligare lite roliga nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara ganska rapp i munnen och det visar du prov på idag. Du är lite irriterad och då ger du minsann svar på tal när en kollega eller vän kritiserar dig. Det som egentligen var tänkt som en feedback från din väns håll blir grogrunden till ett verbalt krig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här onsdagen så gör du inte så mycket. Du försöker hämta kraft och energi både från ditt inre och från naturen omkring dig. Du känner att du behöver bygga upp din mentala styrka inför den kommande hösten och du tar varje tillfälle att göra det. Kvällen blir magisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen argumenterar du med en chef eller nära kollega som betett sig dumt. Hen har tagit onödiga risker och nu får ni alla sona för det. Du har tidigare försökt att förklara för den här personen att det inte finna några genvägar och att om hen kapar vissa hörn kommer ni alla få äta upp det.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om lite ovanliga utmaningar och ny lösning på kniviga problem. Du brukar vara svårstartad på morgonen men för ovanligthetens skull är du full av energi när väckarklockan ringer. Det här ger dig en bra start på en tuff dag.

Annons