Torsdag 25/6

25 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du massor av plats. Du både hör och syns mest. Under en period har du varit lite mer tillbakadragen men nu när Solen åter kommer in i en positiv position så lever du upp. Under dagen bjuder du på ett skådespel av charm, snabba repliker och massor av värme.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen har du en massa energi trots att du inte sovit så gott. Det handlar om att du vet att helgen snart är här och du ser verkligen fram emot den. Under dagen får du lite tips om hur du ska hantera en chef som du tycker är extra knepig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du begränsar dig själv genom att tro att du inte klarar av vissa saker. Om du inte försöker så kommer du inte att lära dig och vissa uppgifter tar många misstag innan de sitter. Dagen handlar om att jobba på ditt självförtroende och om att ha tålamod.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant torsdag där du får höra ett riktigt smaskigt rykte. Nu är frågan om du ska vara lojal med dina vän och hålla tyst om det du vet eller om du inte kommer kunna motstå frestelsen att för det vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du en klar plan som innefattar dagen, kvällen och delar av helgen. Det är sällan du är så här målmedveten. Den senaste tiden har du mest följt med strömmen och njutit av nuet men nu vill du förändra vissa saker.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite försiktig idag eftersom du inte vet om du kommer få gehör för dina idéer. Du har blivit besviken förr eftersom dina kollegor kan vara en svår publik att få med sig på nyheter. Under eftermiddagen hjälper en kollega dig att lägga upp en strategi.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bli rolig och går fort vilket du verkligen gillar. Idag har du massor av energi som kommer från Vädurens tecken och det ger dig också en ovanligt hög drivkraft. Idag är en bra dag att dra igång nya projekt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att acceptera att vissa saker inte går att förändra. Ju tuffare förutsättningarna är ju envisare bli du. Det finns något som påminner mycket och Jordtecknens envishet i dig just nu. Inga ska tala om för dig vad du klarar och inte klarar av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din ekonomi kunde vara bättre så varför tackar du nej till att tjäna lite extra? Du har inte riktigt råd med att vara lat just nu, det för många fina saker som du önskar dig. Under dagen kan en vän överraska dig med sitt sällskap och lite smaskigt skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att förbereda sig inför en utmaning som kommer till hösten. Det har länge varit tveksamt om den här typen av evenemang kommer att gå av stapeln, men nu ändras riktlinjerna på ett sätt som gynnar dig. Kvällen handlar om starka känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inget tålamod just nu och det märks inte minst på ditt sätt att snäsa av personer som du faktiskt tycker om. Du måste försöka bita ihop även om du blir irriterad. Din korta ton bidrar knappast till arbetsmoralen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska säker på att du hört fel när en vän kommer med information idag. Det här är nyheter som du anser är alldeles för osannolika för att vara sanna, samtidigt hoppas du i smyg på att din vän faktiskt har koll på fakta. Det här är bra nyheter.

Annons