Fredag 26/6

26 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tackar nej till något som du egentligen skulle vilja delta i idag men du kan inte eftersom du redan lovat bort dig. Det är tufft att vara populär. Även om kvällen blir trevlig så blir den inte lika spektakulär som den skulle kunna vara.

Oxen 20/4-20/5

Du älskarfredagar och särskilt den här fredagen som du sett fram emot lite extra. Under dagen njuter du av att ha ett lugnt tempo och jobba på utan stress. En eller flera chefers frånvaro bidrar till den trevliga stämningen och lättsamma atmosfären. Kvällen blir riktigt mysig och du kan äntligen slappna av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar mod till dig och gör något som du vanliga fall brukar undvika. Oavsett om det är att hantera en konflikt, tala om dina känslor eller ta dig an en fysiskt svår utmaning så blir det en bra dag där du känner dig nöjd med dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir lite besviken när en vän tackar nej till ett bra förslag som du har beträffande kvällen. Det kan vara så att hen bara är trött eller att hen inte orkar med för detaljerade planer just nu. Ibland är det skönt att få vara lite impulsiv. Det finns fortfarande en chans att hen ändrar sig innan kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din reaktion är inte så snabb som den skulle kunna vara idag och därför missar du ett bra tillfälle att lära dig något nytt och unikt. Du måste försöka vara mer alert, troligtvis har det att göra med att du somnar lite för sent om kvällarna.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir irriterad på en vän som vill dig väl men som uttrycker sig klumpigt. Du har redan nu lite bekymmer med din självkänsla och du behöver inte att en nära person spä på din oro för att inte duga till. Peppa dig själv med en lista över saker som du är bra på istället för att älta det du inte kan.

Vågen 23/9-22/10

Dagen är viktig för dig på mer än ett sätt så det gäller att du tar tillvara på den fullt ut. Idag får du möjligheter att göra saker som normalt sett inte alls ligger på ditt bord. Du har länge velat pröva på det här området, men det är först nu du får chansen.

Skorpionen 23/10-21-11

Din humor är inte på topp idag och därför kan du ha lite svårt att uppskatta de skämt som en kollega strör omkring sig. Du har lite svårt för den här personens humor i vanliga fall och det blir knappast bättre av att du tampas med en sämre influens från Jupiter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om att ta till vara på dagen och om att inte vara rädd för att sticka ut. Du är en unik person som ofta märks, även i större sammanhang och det är en talang inte en förbannelse. Just idag försöker du smälta in men det göra bara att du syns ännu mer.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen är alltid din dag och särskilt den här fredagen. Idag vill du inte göra upp några planer utan du vill vara redo och öppen för roliga saker som plötsligt kan dyka upp. Du kommer inte bli besviken. Det här blir en sådan dag och kväll som blir helt unik och förtrollande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis och din envishet räddar dig idag. Tack vare att du inte ger upp trots att du har oddsen emot dig så sparar du värdefull tid och en hel del pengar både åt ditt arbete och åt dig själv. Kvällen blir väldigt avslappnad och trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar tag i ett projekt tillsammans med din familj idag. Det är inte ofta som du väljer att samarbeta, särskilt inte med släktingar men idag kan du se fördelarna med en teaminsats. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons