Lördag 27/6

27 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ska inte vara rädd för att säga det du tänker idag. Visst, det kan te sig lite kontroversiellt och kanske reta upp några personer men samtidigt är det här åsikter som du faktiskt står för. Du behöver inte be om ursäkt för vad du tycker.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir rolig med lite stressig, i alla fall förmiddagen eftersom du har en del att förbereda. Du gillar att hålla ett högt tempo och du är inte rädd för att ta i. Eftermiddagen blir trevlig och social. Du träffar vänner som du inte sett på mycket länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar i alldeles för mycket just nu. Du behöver in anstränga dig för att bevisa hur mycket du bryr dig om din partner eller vän. Hen förstår och uppskattar din kärlek utan storslagna gester. Fokusera på er två och njuta av varandras sällskap istället.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar dagen lite som den kommer och du tycker det är kul att kunna improvisera, särskilt när du har en vän som kommer på galna, roliga och helt klart genomförbara idéer som rör dagens aktivitet. Under eftermiddagen kan du bli lite blödig och känslosam. Månen är på väg in mot ditt tecken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg för att du har fel och du vet inte hur du ska kunna rätta till ditt misstag på ett smidigt sätt. Ibland är det inte så enkelt att sopa igen spåren utan att det är bättre att stå upp för det du gjort och erkänna att det var fel.

Jungfru 23/8-22/9

Du slarvar lite väl mycket med en uppgift den här lördagen och det kan bli så att du får göra om allt från början. Det hade varit bättre om du var mer noggrann i starten, men vissa saker går inte att rätta till. Kvällen blir väldigt rolig och lärorik.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en längtan efter att få tillbringa tid i naturen i ditt tecken. Det kan vara att fiska, gå på vandring eller bara en liten picknick. Oavsett dina planer så är det här en bra utomhusdag om du bara ser till att anpassa dina kläder efter väder. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Du äter alldeles för mycket och motionerar alldeles för lite just nu men du har planer på att ändra på det. Idag gör du upp ett långsiktigt mål som kommer att räcka under hela sommaren. Var inte för hård mot dig själv. Långsiktiga strategier bör vara ganska mjuka om du ska orka hela vägen fram.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt eldig idag och det både skrämmer och eggar dina vänner. Du har en förmåga att vara väldigt kreativ och uppfinningsrik när du är på det här humöret. Vissa av dina idéer är riktigt bra medan andra bara kan klassas som galna.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir trevlig och lagom social. Du umgås med personer som du inte ser så ofta och det tillsammans med god mat och roligt skvaller piggar upp. Kvällen handlar om att göra en vän en tjänst trots att du är helt slut efter att ha varit så social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inga ord för hur förvånad du blir när du får höra ett rykte idag. Det här är bra nyheter, riktigt bra till och med men du vågar inte ropa hej riktigt ännu. Du behöver lite mer fakta innan du tillåter dig att bli glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns olika sätt att hantera en konflikt och du väljer det mest omständliga och svåra sättet idag. På något vis tror du att det kommer bli enklare om du försöker linda in den hårda sanningen i komplimanger och uppmuntran. Det kommer bara förvärra läget, inte förbättra det.

Annons