Söndag 28/6

28 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det kan bli lite enformigt idag eftersom du har vissa saker som du inte kan skjuta upp längre. Det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera att all dagar inte kan vara jätteroliga, men att du kan belöna dig till kvällen när du väl gjort det du ska.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en risk att en träff eller middag blir inställd idag på grund av sjukdom, det är inte du som är sjuk utan din gäst. Det handlar om att vara flexibel och hitta på något annat istället för att bli besviken. Saker händer och det är lättare att anpassa sig efter omständigheterna än att ändra på dem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir väldigt frustrerad idag. Din kropp är trött och du har inte riktigt orken att utmana dig själv när det gäller fysiska aktiviteter. När du pressas att gör något du inte riktigt orkar med blir du kort i humöret och snäser åt personer som du inte borde snäsa åt.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Dagen blir lugn och harmonisk. Det kan mycket väl hända att du tillbringar det mesta av dagen inomhus, kanske till och med i sängen. Du behöver en paus och en mental social distansering från allt och alla. Det enda du vill göra är att ta det lugnt.

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du din chans. Du kan passa på att träffa en person som du tycker om ensam, det enda du behöver komma på är en rolig idé som hen hakar på. Använd dig av din äventyrliga sida. Varför inte testa paddla, klättra eller ha en mysig picknick på en strand?

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera att din familj går emot dig i en fråga som du verkligen brinner för. Du tycker att din familj alltid borde vara på din sida, men de är människor med egna tankar och egen vilja precis som du.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du på dig ansvaret för något som du egentligen inte alls vill ha något med att göra. Du säger ja enbart för att du inte kan säga nej till en viss person och därför tillbringar du den här söndagen med tråkiga uppgifter istället för att vara spontan och äventyrlig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en härlig och harmonisk dag där du fokuserar på ett intresse som du har. Din kreativitet tar sig gärna uttryck i det skrivna ordet eller genom bild och form. Dagen blir extra givande när du träffar en person som delar din passion.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir lugn och behaglig. Du undviker heta ämnen som kan skapa diskussioner och satsar på säkra kort istället. Just nu har du fått nog av allt drama i ditt liv, det enda du vill är att mysa tillsammans med dina vänner dina familj eller din partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir lika intensiv som lördagen. Du är trött efter gårdagen, men du måste ändå hitta energi att vara trevlig mot de personer som du träffar. Det kommer att gå bra, men ta gärna en lite siesta mitt på dagen för att hämta kraft.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många järn i elden just nu och mycket är lite halvfärdigt. Det ligger i din natur att gärna påbörja men sällan helt avsluta saker. Du är bättre än Väduren på att fullfölja dina planer, men det blir ofta något litet som blir kvar eftersom du är så ivrig att påbörja nästa projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det vännerna som står i fokus. Även om du har ett förhållande så föredrar du att hänga med dina kompisar. Du behöver få komma ifrån och tänka på annat än familjen. Det blir en skön och avslappnande söndag.

Annons