Måndag 29/6

29 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att göra rätt och att inte glömma bort något som du lovat. Just nu har du många bollar i luften samtidigt och det är lätt att glömma bort småsaker. Kvällen handlar om att ta vara på en vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du är på rätt spår den här måndagen. Du har en idé och den kan hjälpa dig att förverkliga din vision. Under kvällen är du ovanligt social. Du tycker att det är kul att umgås med olika typer av människor. Variation berikar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar dig själv lite väl seriöst idag. Du tror att du ska hinna mer än du gör och du blir väldigt besviken på dig själv när du misslyckas. Kvällen handlar om att ha framförhållning och om att planera för sommaren.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns flera personer som pockar på din uppmärksamhet just nu, men egentligen är du mest intresserad av att umgås med en person. Tyvärr kan du bli lite nonchalant och kall för att du inte vill visa hur mycket du bryr dig och då kommer hen att dra sig undan. Visa att du vill träffa hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har målat in dig i ett hörn, igen. Det handlar om att du inte riktigt vet hur du ska vidare just nu. Du vill gärna umgås med en viss person men dina starka känslor skrämmer dig och det finns en risk att du drar dig undan för att du är rädd för att bli sårad. Vissa risker är värda att ta.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig och annorlunda måndag. Är du ledig så spenderar du gärna dagen utomhus oavsett väder. Närheten till naturen ger dig en känsla av mening och samhörighet. Du mår bra och växer när du är utomhus.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen kretsar kring ett misstag som du har gjort. Egentligen var det inte särskilt allvarligt men du har förstorat upp det till oanade proportioner. Du kan helt enkelt inte släppa att just du gjorde ett sådant här nybörjarfel.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska harmonisk oavsett om du jobbar eller är ledig. Du fokuserar på saker som intresserar dig och som hjälpa dig att växa som person. Oavsett om det rör jobbet eller ett fritidsintresse så handlar det om personlig utveckling lika mycket som att prestera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något litet hämndlystet i ditt tecken just nu. Det handlar egentligen inte om att du är arg eller besviken, men nu när du ser en möjlighet att betala tillbaka lite på något som hände för flera veckor sedan så tar du den här möjligheten. Skytten kan vara ganska långsint när hen vill.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen fokuserar du på personlig utveckling och på att jobba på dina svaga punkter. Stenbocken ogillar svagheter, både hos sig själv och hos andra, men det är först den senaste veckan som din målmedvetenhet har vaknat till liv på riktigt igen. Kvällen blir trevlig och social.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag andas du ut och du ägnar dagen åt saker som får dig att må bra. Det kan vara en hobby, utomhusaktiviteter eller kanske matlagning. Vattumannen är en teoretiker men trivs att kombinera det med praktiskt arbete. Kvällen blir väldigt trevlig och fylld av skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på en person som kan vara lite klängig. Just nu har du ett behov av att få känna dig fri och obunden oavsett din personliga status. Sommaren lockar fram det vilda inom dig och då blir frihetsbehovet extra viktigt. Prata men din partner om att ge varandra lite mer svängrum.

 

Annons