Onsdag 30/6

30 jun, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen vill du förändra något i din vardag, men du vet inte riktigt hur du ska göra det. Det handlar om att återuppta en kontakt som runnit ut lite i sanden problemet med den här personen igår inte i din vanliga bekantskapskrets så det blir svårt få till det på ett naturligt sätt.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en väldigt lugn dag. Du småpysslar utan att stressa. Det finns en hel del du vill hinna med den här dagen, men samtidigt så vill du inte känna någon press. Dagen blir bra särskilt om du undviker nyheter, samtal eller personer som kan göra dig upprörd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du få bukt med ett extra besvärligt dilemma. Du har vridit och vänt på det här problemet länge utan att hitta en bra lösning på det. Kanske bör du ta ett steg tillbaka och börja om helt från början. Ibland är en nystart den enklaste lösningen på ett problem.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du lever mycket i nuet och du funderar inte över framtiden, för dig är det här och nu som gäller vilket gör att du ganska ofta säger eller gör saker som du ångrar efteråt. Det är särskilt en person som du har en komplicerad relation till och som du ofta sårar utan att mena det.

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du möjlighet att göra en förändring. Svälj din stolthet och sluta spela svårfångad. Om du vill umgås med den här personen så måste du våga ta initiativ. Om du är dålig på att föreslå saker så är din vän ännu sämre. I hens fall handlar det om att hen är osäker under sin självsäkra yta.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns humor, värme och glädje den här alldeles vanliga tisdagen. Du är ovanligt solig just nu både i ditt humör och i din karisma. Människor vill gärna umgås med dig och du njuter verkligen av att vara i centrum för all uppmärksamheten.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska stressig dag där fokus ligger på att hinna med. Under sommaren verkar personalstyrkan vara neddragen men arbetsuppgifterna är lika många och mycket extra har hamnat på ditt bord. Kvällen handlar om att vänskap och om att lyssna.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en annorlunda tisdag där du får använda dig av din fantasi och kreativitet för att lösa problem. Du gillar att ha mycket att göra och det gör att du ser den här perioden på året som en rolig utmaning snarare än som ett problem. Är du ledig ägnar du kanske dagen åt att vara lite äventyrlig.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om familjen och om dem du älskar. Det blir en härlig dag som bjuder på skratt, bus och närhet. Under dagen så inser du hur lyckligt lottad du egentligen är. Det är inte alltid som du är så tacksam över allt som du har i livet, men idag är du det.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen tänker du enbart fokusera på dig själv och på saker som du tycker är roliga och intressanta, men på något sätt så bli inte dagen som du planerat. En vän mår dåligt och du blir indragen i dramat kring hen. Här gäller det att använda sig av charm och diplomati.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Idag tar du det verkligen lugnt. Du njuter av att inte stressa. Dagen kan handla om en kortare utflykt, lite god mat och trevligt umgänge. Det blir en härlig och energigivande dag. Under eftermiddagen ändrar du dina planer för veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är stolt och det visar sig idag. Du vill inte riktigt förlåta en person som har varit nonchalant mot dg trots att hen har bett om ursäkt. Egentligen ligger det inte i Fiskens natur att vara långsint, men samtidigt så påverkas du av jord just nu och jordtecken är väldigt långsinta.

Annons