Onsdag 1/7

01 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får gärna klaga, men om du inte tänker göra något åt ditt problem så kommer din omgivning inte orka lyssna på ditt ältande. Väduren brukar vara handlingskraftig, men just nu har du drabbats av en velighet som är ytterst olikt ditt tecken.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen tar du en paus och ett djupt andetag. Du behöver det här lugnet för att komma ikapp mentalt. Just nu njuter du verkligen av livet och de små guldkornen i tillvaron. Oavsett om du är ledig och ägnar dagen åt utomhusaktiviteter eller om du jobbar så mår du ovanligt bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lagom aktiv onsdag där du vill hinna med så mycket saker som möjligt. Du är stressad, men egentligen kommer den här stressen mest från ditt behov att prestera snarare än från någon chef. Ta ett djupt andetag och försök lugna ned dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det där med att sakna kon först när båset är tomt blir verklighet för dig idag. Nu när du inte kan umgås med en viss person så känner du nästan en förlamande saknad som du inte är beredd på. Du har inte funderat så mycket på vad du egentligen känner för hen, utan du har bara levt i nuet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lite småtråkig trots att du umgås en hel del med personer som du gillar. Det fattas lite liv och rörelse och lite drama i din vardag. Lejonet uppskattar intriger och du har en speciell vän som är mästare på att skapa ett nät av komplikationer omkring sig, men just nu är hen bortrest, därav ledan.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du göra rätt för dig. Du har fått väldigt mycket service av en bekant till familjen, men nu känner du att det är din tur att betala tillbaka lite av allt hen gjort för dig. Det blir en härlig och glädjefull dag.

Vågen 23/9-22/10

Du funderar på om du retat upp ödet på något sätt för det mesta verkar gå emot dig. Det rör sig inte om några stötte saker, men allt där det behövs en liten marginal för att det ska bli bra så tippar alltid vågen åt fel håll för din del. Det är bara en period av otur som snart försvinner.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under onsdagen försöker du övertyga en vän om att hänga med på en ny aktivitet. Din vän kan vara lite harig, särskilt när det gäller nya saker som ligger utanför hens bekvämlighetszon. Kanske borde du strunta i din vän och göra det här för din egen skull.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir givande och intressant. Du hinner med mer än du tänkt dig främst för att du är så positiv och har så mycket energi. Är du förälskad så går dagen mycket i kärlekens tecken annars är det vänner som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt den här onsdagen. Den handlar om god mat, lugn och ro och återhämtning. Långsamt men säkert kommer du in i en rofylld lunk som helar gamla sår och som fyller dig med positiv energi. Du känner att du får tid att fundera över framtiden, kärleken och vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir trevlig och lagom aktiv. För dig verkar delar av den här dagen handlar om att förflytta sig från ett ställe till ett annat. Det är resan som blir lite av meningen med dagen. Kvällen bjuder på god mat och familjemys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har börjat resan mot ett nytt mål även om du inte är medveten om det ännu. Du har länge varit på väg i den här riktningen, men du har kämpat emot med näbbar och klor eftersom det kommer innebära en drastisk förändring i ditt liv, en förändring som är både positiv och skrämmande.

 

Annons