Torsdag 2/7

02 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen blir du väldigt arg på en släkting som hela tiden verkar vara ute efter att provocera och du blir väldigt lätt irriterad när hen är med. Hen vet precis vilka ömma punkter hen ska trycka på för att reta upp dig. Kvällen handlar om gammal vänskap och nya bekanta.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite förvirrad och dagvill den här torsdagen. För dig känns det mentalt som början av veckan snarare än slutet och det ställer till det både när du ska skriva datum eller boka tider. Dagen passar bra för kortare utflykter och kanske lite kulturell stimulans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland kan du vara omöjlig att diskutera med och så är fallet idag. För dig handlar det inte om rätt eller fel utan om att bevisa att du kan vinna vilken diskussion som helst oavsett vilken ståndpunkt du väljer.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här torsdagen är du lite av ett svart, tomt hål. Du kanske inte märker så mycket av det, men dina vänner märker av ditt griniga humör och din frånvarande blick. Kanske är det dags att acceptera ett en viss person faktiskt betyder väldigt mycket för dig. Visa hen det när ni ses igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har insett att du och den personen du tycker om är i grund och botten väldigt olika, men att det är grunden för din attraktion. Du kan inte låta bli att bli lite knäsvag när ni träffas, men stämningen mellan er är knappast avslappnad. Det är ändå hen som du inte kan sluta tänka på.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget enkelt sätt att be om ursäkt på. Det är bara att bita i det sura äpplet och visa att du är ledsen för det du sagt och gjort. Kvällen handlar om att du måste komma fram till ett beslut som rör hösten.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du ofta säger saker impulsivt och att de inte alltid kommer fram på det sätt som de var tänkta. Idag är ett bra exempel på en dag då det hoppar grodor ur munnen på dig. Dags att finslipa dina ursäkter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill vara fin för en viss person idag, men det erkänner du inte ens för dig själv när du gör dig ordning på morgonen. Det finns en attraktion mellan er, men det är något som är lite tabu och som du försöker att ignorera. Ändå står du där tidigt och fixar dig inför dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir slapp och väldigt härlig. Du njuter av sommaren, av livet och av värmen. Under den här dagen får du höra ett rykte om en vän och du kommer på dig själv med att bli lite irriterad. Du tycker att hen är din vän och du vill inte dela hen med någon.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att upptäcka närområdet, särskilt om du är ledig. Det blir en dag fylld av små äventyr. Du njuter av dagen, av att skämma bort dig själv och av att ta det lugnt. På kvällen hör en vän av sig och säger att hen saknar dig, du blir väldigt glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intressant och lärorik. Du besöker platser som du inte brukar åka till. För dig handlar det om att upptäcka Sverige på ett nytt sätt, särskilt om du är ledig. Under dagen får du nyheter som rör hösten och du blir positivt överraskad.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om lugn och ro. Du behöver verkligen få vila upp dig från allt drama i ditt liv som funnits där den senaste tiden och du behöver få tid att fundera på vart du är på väg. Du har funderat på att ta ett stort steg i ditt liv till hösten, men plötsligt börjar du få kalla fötter.

Annons