Fredag 3/7

03 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen njuter du lite extra för att det är fredag och du gillar fredagar även om du inte arbetar. Det finns något lite extra festligt över den här dagen. Kvällen handlar om att förnya en gammal vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte särskilt rörlig idag utan fördrar att ta det lugnt och sova mycket. Du kanske är på väg att bli sjuk men det kan också vara att du är trött och behöver få vila. På eftermiddagen verkar du piggna till och då vill du gärna aktivera dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite försiktig med hur du uttrycker dig eftersom du inte vill förolämpa din vän samtidigt som du vill vara ärlig mot hen. Det här är en balansgång som du egentligen inte är särskilt bra på. Du kan behöva lite vägledning i vad och hur du ska uttrycka dig.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir lugn. Du är inte på humör att göra något särskilt utöver det du måste göra. Dina vänner tycker du är lite grinig och de vet inte vad det beror på. Det kan vara för att du inte träffat en viss person på länge och du saknar hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du att du faktiskt är redo att vara lite modigare än vanligt. Du är villig att ta risker, inte bara fysiska risker utan även ta en risk när det gäller dina känslor. Du är redo att satsa lite mer än innan, särskilt om du får signaler om att hen vill samma sak.

Jungfru 23/8-22/9

Du har mycket att säga idag men du vet inte riktigt hur du ska uttrycka dig för att vara klar och inte skapa några missförstånd. För dig är det viktigt att inte bli missförstådd, samtidigt så vill du inte trampa på någons tår i onödan.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en paus i en ganska hektisk vecka. Jobbar du så får du ta mer ansvar just nu och du uppskattar det inte riktigt eftersom det bara innebär mer jobb inte mer pengar. Kvällen bjuder på olika aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen bör du undvika personer som irriterar dig. Just nu har du en ganska ogynnsam påverkan på ditt horoskop som gör och blir arg och irriterad lättare än vanligt. Under kvällen verkar det vara en fest eller middag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen lite som den kommer. För dig är livet just nu Carpe Diem. Du njuter av dagarna och du stressar inte. Det finns mycket kärlek och värme i ditt horoskop. Kvällen handlar om att förlåta och om att gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan du göra en ny och oväntad bekantskap. Det är en person som inte tillåter att du ignorerar hen. Hen har starkt självförtroende och ett ton med charm. Det här är en person som kan bli svårt att motstå, till och med för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du hinna med några mindre projekt, men det kräver att du har vissa verktyg eller produkter som du inte har. Kanske blir det en liten shoppingtur på förmiddagen. Du gillar att komma ut och röra på dig. Kvällen handlar om att du experimenterar med matlagning.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen försöker du att inte lyssna på ditt dåliga samvete. Du har gjort eller sagt något som du vet kommer att göra din vän upprörd och nu försöker du att sopa hela incidenten under mattan. Tyvärr kan ditt försök att förtränga problemet bara förvärra det.

Annons