Lördag 4/7

04 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen vill du hinna med så mycket som möjligt av saker som har med en hobby att göra. Det blir en rolig och en intensiv dag där du överträffar dina egna förväntningar. Kvällen blir skön och avslappnad.

Oxen 20/4-20/5

Under den här lördagen så har du lite att göra men du hinner ändå med en ganska mysig utflykt och kanske lite familjehäng. Det blir en rolig och omväxlande dag som avslutas med god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen får du en förfrågan som du till en början är väldigt negativ till men som vinner ditt gillande i längden. Ju mer du tänker på den här den ju vettigare verkar den vara. Kvällen blir intressant och lärorik.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du chansen att träffa någon som du längtat halvt ihjäl dig efter och du njuter av varje ögonblick även om det bara bli en snabbis. Du har insett vad du saknar och du har också insett att du måste jobba för att behålla den här personen i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen diskuterar du en fest eller en annan social aktivitet med en vän. Du har stora förväntningar på den här kvällen, särskilt om en viss person dyker upp. Du känner att ni två behöver få tid att prata med varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland kan du vara lite väl beräknande och det är du idag. Du vet precis hur du ska lägga upp ditt resonemang och vad du ska säga för att få din vän att göra som du vill. Egentligen gillar du inte att vara så här manipulativ, men det är viktiga saker som du vill få igenom idag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en viss tvekan i ditt tecken just nu. Det handlar om att du känner att du inte får utrymme att agera så som du vill på grund av olika personers fördomar. För dig är det viktigt med friheten att få vara sig själv i alla sammanhang.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lagom aktiv. Du har en del saker inplanerade men du ser också till att ha mycket tid att vara impulsiv på och att göra vad som faller dig in för stunden. Kvällen blir lagom social och mycket trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och lärorik lördag där du utvecklar nya kunskaper inom olika områden. Den här dagen exprimiterar du väldigt mycket med olika konstnärliga grepp. Det kan vara i inredning, mode eller något annat som intresserar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska intensiv dag där du förväntas hinna med en hel del. Den här dagen får du flera förfrågningar av en vän som längtar väldigt mycket efter att få träffa dig. Oavsett hur trött du är på kvällen så bör du ändå orka umgås med din vän en liten stund.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite besviken på en person som har lovat att höra av sig, men inte gjort det. Du vet att den här personen är upptagen och antagligen inte har haft tid att ringa eller sms:a. Kvällen handlar om att äta gott tillsammans med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något uppgivet över ditt tecken idag. Det handlar om att du inte orkar gräla med en person som hela tiden försöker att provocera dig på olika sätt. Du undviker helt enkelt att träffa den här vännen bara för att slippa att argumentera med hen.

Annons