Söndag 5/7

05 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du slappna av och prioritera det som är viktigt i ditt liv.  Det finns ett lugn och en härlig energi över ditt tecken och det gäller att du tar med dig lite av den här positiva energin in i nästa vecka.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att komma ikapp med tråkiga saker så som tvätt och hushållssysslor. Du ägnar inte hela dagen åt de här sakerna utan du ser till att få tid över att göra något kul för dig själv så som en långlunch med en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har mycket som du ska hinna med den här söndagen men du undviker att stressa. På eftermiddagen får du förslag på aktiviteter i kommande vecka och det mesta låter rätt så frestande.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på dåligt humör eftersom du återigen har bråkat med din vän. Den här gången vet du om att du varit tanklös och ganska egoistisk så det blir upp till dig att be om ursäkt. Svälj stoltheten och hitta på något fint för att muntra upp din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är svartsjuk, igen och det beror på att du glider ifrån den person som du vill vara nära. En mix av missförstånd och stolthet är det som byggt en mur av hinder mellan er. Du skulle lätt kunna reparera er relation, men då krävs det att du visar vad du känner och sväljer din stolthet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att diskutera rätt och fel. Det blir en intressant dag där många olika åsikter får fritt spelrum. Du inser att fast ni är en rätt så tajt vänskapsgrupp så är ni i grund och botten väldigt olika som personer.

Vågen 23/9-22/10

Du får möjligheten att göra något annorlunda och spännande idag. Det blir en utmaning som du kastar dig över eftersom du har haft lite tråkigt på sista tiden. Du känner att du behöver lite mer spänning i livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland så yttrar du dig på fel sätt och då kan det uppstå missförstånd mellan dig och en vän. Ni har väldigt olika sätt att uttrycka er på och det som du anser mest är ett skämt kan din vän ta på blodigt allvar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att blicka framåt och om att våga vara lite annorlunda. Det blir en intressant söndag där du testar ditt mod och dina egna fördomar. Eftermiddagen handlar om vänskap och om att bygga nya relationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är fri att gör lite som du vill idag och det an mycket väl hända att du inte ens lämnar ditt rum. Du behöver fundera över livet och inte minst över dina egna känslor. De senaste dagarna har mycket klarnat för dig och det har gett dig lite att grubbla över.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att sätta igång med olika projekt i hemmet. Vanligtvis har du inga problem med att komma igång men av någon anledning känns det lite extra segt idag. Kanske borde du helt enkelt strunta i alla måsten och bara ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir arg på en vän för att hen uppför dig som en fullblodsidiot. Du vet att hen känner starkt för en viss person men ändå väljer hen att medvetet ignorera och såra den här personen. Det är som om din vän omedvetet försöker förstöra för sig själv.

Annons