Måndag 6/7

06 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Måndag 6/7

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte som du planerat. Vädret samarbetar inte med dig så du får tänka om. Som tur är så har du inte bara en backup plan utan flera, allt för att hålla i gång den här måndagen. Kvällen handlar om en lögn.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite stressig. Du har mycket inplanerat så det gäller att hålla tempo från morgon till eftermiddag. Under den här dagen lyckas du även avvärja en mindre katastrof och få beröm för en kreativ insats som du gör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen har du en del frågetecken att räta ut. Det är missförstånd som kommer kunna växa från en fjäder till en höna om du inte reder ut dem så snart som möjligt. Kvällen handlar om ett viktigt beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Du får en del att göra den här måndagen och det är du inte särskilt glad för eftersom du sett fram emot en långsam start på veckan. Ett missförstånd mellan dig och en vän har gjort att ni inte setts på ett tag och du börjar sakna hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska enformig och du lämnas ensam en hel del med bara dina egen tankar som sällskap. Den här dagen sorterar du igenom dina känslor och konfronterar dina rädslor. Du inser att du ofta gör det som faller dig i utan någon eftertanke och det försätter dig i olika jobbiga situationer.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lagom intressant. Du lär dig något som kan ha anknytning till historien. Det handlar om att utbilda sig själv, frivilligt eller ofrivilligt den här måndagen. Kvällen blir avslappad och bjuder på god mat.

Vågen 23/9-22/10

Du funderar mycket över en frågeställning om har blivit central i ditt liv den senaste tiden. Du har insett att du kanske prioriterat lite fel när det kommer till ditt privatliv kontra din karriär. Våren har ställt många saker på sin spets och nu har du insett att det är dags för en förändring.

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar lite på hur du ska kunna resonera med en vän utan att såra hen. Du skulle vilja ge den här personen en bestämd och vänlig knuff i rätt riktning utan att hen känner att du lägger dig i hens liv hela tiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

För dig är de senaste fridfulla dagarna slut och du har påbörjat en långsam process som har med ditt eget växande att göra. Du har insett att du har varit för beroende av de personer som stå dig nära och att du behöver, om inte att bryta dig fri,  så skapa lite mer personligt utrymme att växa i.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lugn. Äntligen får du vara lite mer för dig själv och göra det som faller dig i. Det blir en långsam dag där fokus ligger på de gyllene, men små sakerna i ditt liv. Du tar även upp en nygammal vänskap vilket gör dig gott.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen försöker du att inte reagera allt för negativt på en ung släktings vilda idéer. Du vet att du själv kan vara lika impulsiv, men det är svårare att stå vid sidan och se någon fatta dumma beslut än att fatta dem själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite irriterad idag och behöver få vara ifred. Det har varit lite för mycket familjegemenskap den senaste tiden till och med för dig. Visst gillar du stora och bullriga familjer, men till slut så behöver du få vara ifred med dina tankar och dina känslor.

 

Annons