Tisdag 7/7

07 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får en del saker att göra den här tisdagen och det gillar du eftersom dagen flyger fram och du slipper gå och längta efter kvällen. På kvällen har du planerat något riktigt speciellt som du verkligen ser fram emot.

Oxen 20/4-20/5

För dig handlar den här dagen om att upprätthålla samma tempo från gårdagen inte bara för att komma ikapp utan också ligga bra till inför kommande vecka. Oavsett om du arbetar eller är ledig finns det saker som du måste ta itu med innan du kan slappna av och låta kreativiteten flöda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ängslig och irriterad idag och det märks på hur du bemöter människor, särskilt personer som står dig nära som din familj. I övrigt en lärorik och intressant tisdag som handlar om att utveckla din konstnärliga sida.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen passar du på att infria ett löfte som du gav för länge sedan. Du har inte glömt bara skjutit upp för att du varit så stressad och det är du inte nu. Kvällen bjuder på en hel del skratt och en hel del minnen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det hjälper inte att hålla distansen till en viss person, snarare tvärtom. Ju längre tid det går mellan att ni ses ju mer saker påminner om hen hela tiden i din vardag. Det kan vara ett skratt, en blomma, en miljö eller kanske till och med en maträtt. Det är bara att inse att hen har nästlat sig in i dina tankar.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och varierande. Du har många saker som du vill hinna med innan kvällen så schemat är ganska intensivt. Under eftermiddagen så får du reda på ett riktigt smaskigt skvaller. Hela dagen blir sammantaget väldigt lyckad.

Vågen 23/9-22/10

Du tar sats för att våga dig på ett ganska stort språng och det är både lite spännande och roligt på samma gång. Det kan handla om ett förhållande som är på väg in i nästa fas eller kanske en flytt, eller ett jobb av byte. Oavsett vad det rör sig om så innebär det en förändring.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite försiktig med att påpeka ett uppenbart fel som en vän eller kollega är på väg att göra. Du har lärt dig av tidigare erfarenhet att den här personen inte är så bra på att hantera kritik, även om den är välmenad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inspirerande och rolig. Du utvecklas som person och du njuter av livet. Under dagen börjar du umgås med vänner som du inte ser så mycket av och det känns lite skönt att bryta dina vanliga mönster.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen börjar du med ett hemmaprojekt som är mer omfattande än du förutsett. Har gäller det att inte ligga på latsidan om du ska få något gjort. Kanske ska du fundera på om du ändå inte ska lyssna med en vän som tidigare lovat att hjälpa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är mycket att göra, särskilt om du jobbar och du inser att du kanske inte kan gå så tidigt som du planerat idag. Ibland måste man anpassa sig efter omständigheterna och idag är en sådan dag då du bör vara flexibel.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig i dina uttalanden när det gäller en viss person. Din vän är känslig för allt som har med hen att göra och reagerar ofta starkt när hens namn kommer på tal även om det bara nämns i förbigående. Det här gör att du inte kan vara helt uppriktig mot din vän eftersom den här personen ofta är i dina tankar.

Annons