Onsdag 8/7

08 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du upprätthålla en slags balans mellan dig och en familjemedlem. Det har varit en del smågnäll den senaste tiden och båda två tycks trigga varandra på olika sätt. Idag vill du ha lugn och ro och du är villig att kompromissa för att få det.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något lugnt över ditt tecken idag. Du andas harmoni och en inre frid. Det var länge sedan du mådde så här bra. Du har äntligen börjat slappna av och du låter vårens alla bekymmer rinna av dig. Idag upptäcker du att en person flirtar med dig och du blir smickrad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland är du tveksam och ibland är du väldigt säker. Idag är en av de dagarna som du vet precis vad du vill och hur du ska lägga upp dagens aktiviteter. Du kan vara ganska imponerande när du visar upp den här drivna sidan av din personlighet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som sällan säger nej till dina vänner, men idag är du tjurig och håller dig lite för dig själv. Månen har gått in i en negativ influens och det påverkar dig starkt. Under dagen så försöker en vän än en gång vända dig mot en annan vän bara för att de två har svårt att dra jämt. Här gäller det att markera att du är opartisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite frustrerad just nu. Början av sommaren var fantastisk, men efter att ha trasslat in dig känslomässigt på många olika sätt så har både vänskaper och relationer runnit ut i sanden och just nu händer det inte så mycket i ditt liv. Se till att trassla ut det du trasslat till.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en värme och en längtan efter något mer än det du har i ditt horoskop just nu. Det kan vara en vilja att bidra i ett större sammanhang, eller en vilja att träffa någon speciell. Du drivs av ett inre behov att få vidareutveckla ditt nya jag som du just har upptäckt.

Vågen 23/9-22/10

Du är arg idag och det är väldigt sällan man ser dig så här. Oftast brukar du antingen dra dig undan konflikter eller försöker att medla, men det är väldigt sällan som du provocerar fram en reaktion hos den person du är irriterad på. Idag gör du allt för att reta upp en viss person.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Den här dagen bjuder inte på särskilt många överraskningar, men det blir en lugn och skön dag där du får en hel del nyttiga saker avklarade- Du känner dig effektiv och du belönar gärna dig själv på eftermiddagen med något som du längtat efter.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att kombinera nytta med nöje. Det finns vissa saker som du måste göra så du kan lika gärna göra dem på ett nytt och mer kreativt sätt. Genom att utmana dig själv så känner du att du faktiskt gör något med den här ganska vanliga onsdagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill så gärna visa vad du går för idag och du anstränger dig för att imponera. Det märks att du vill och både din kunskap och din förmåga att driva saker framåt imponerar. Idag får du också en fin komplimang som du ska suga åt dig av.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att organisera sig själv och ditt sätt att arbeta. Du brukar sällan vara så här effektiv som du är just nu, kanske för att du i vanliga fall släpper på kontrollen för att låta dina medarbetare växa. Idag finns det inget utrymme för frihet under ansvar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga sanningen till en vän eftersom du vet att den kan såra och det sista du vill är att din vän ska bli ledsen. Frågan är bara vad som är värst. Att undanhålla tuffa fakta eller att din vän på sikt märker att du inte talat sanning?

Annons