Torsdag 9/7

09 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen försöker du behålla ditt inre lugn trots att de spritter i dig av glädje. Du har sett fram emot den här dagen ett tag, men du vill inte förstöra den genom att skruva upp förväntningarna för mycket. Det blir en härlig och berikande dag.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen bör du ta ett par djupa andetag innan du låter dagen börja. Det är viktigt att du går in i den här torsdagen med ett mentalt lugn och en rejäl portion tålamod. Mycket kommer att hända och på någotsätt blir det din sak att lösa alla problem.  Kvällen bjuder på nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att hantera ett dilemma på och du väljer att bli arg och upprörd vilket knappast löser problemet. Försök att fundera på hur du kan åtgärda felet med minimum av arbete. Det borde vara en utmaning som passar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen tackar du nej till något som du egentligen vill delta i men som du just nu inte orkar engagera dig i. Det handlar lite om att du för tillfället saknar energi att göra något som inte ligger på din måste listan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du höra ett skvaller som gör dig rejält oroad. Det bästa vore om du gick till källan för din oro och frågade rakt ut om det är sant, men Lejonet väljer sällan den enkla vägen. Istället så försöker du ta reda på sanningen genom att höra dig för lite här och där. Det resulterar i att du blir ännu mer förvirrad.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar bra med att du har en massa idéer och en massa energi. Efter lunch så är allt bortblåst och du känner dig sur och omotiverad. Kanske en kort siesta efter maten skulle kunna lösa ditt problem med bristande energi.

Vågen 23/9-22/10

Du är trött ända in i märgen, men du ger dig själv inte en chans att få vila ut. Du har för många aktiviteter inplanerade och du glömmer värdet av att bara ta det lugnt och låta dagen bli som den blir.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handlar om att öka din motivation genom att försöka fokusera på långsiktiga mål. Genom att ha en tydlig bild om vart du är på väg så kan du svälja tråkiga uppgifter och jobbiga kollegor på ett bättre sätt. Kvällen blir härlig och bjuder på en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du talar dig varm om varför du vill göra saker på ett visst sätt, fast du egentligen inte ens vet om du vill göra så här eller om du bara vill få rätt. Ibland kan du bli väldigt enkelriktad, särskilt när du känner att din kunskap är ifrågasatt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en lekfullhet och en glädje i ditt tecken just nu. Du är till och med lite flirtig utan att veta om det. Och det lockar många till din sida. Njut av att vara uppvaktad och av att känna dig populär. Det är inte ofta Stenbocken är så här lättsam.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härlig och intressant torsdag där du får vara både kreativ och påhittig på samma gång. Dina kunskaper är efterfrågade och du gillar att människor uppskattar dina kompetens. Kvällen handlar om olika projekt som du har satt igång.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn torsdag där du fokuserar på att göra så lite som möjligt. Efter en ganska intensiv period så behöver du lugnet och kravlösheten. Din vän kan bli lite irriterad på din sysslolöshet, men du bryr dig faktiskt inte om hens pikar.

Annons