Fredag 10/7

10 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sätt att bemöta kritik på och du har svårt att svälja negativa kommentarer även om du vet att de är berättigade. Idag får du öva på din förmåga att acceptera en chefs omdöme om dina uppgifter. Här gäller det att försöka se det som något du kan förändra.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra och du känner dig effektiv. Du har många olika projekt på gång och du betar av dem ett efter ett. Oavsett om du har semester och ägnar dagen åt utforskning eller om du arbetar så bemöter du dagen på samma sätt, effektivt. Kvällen blir trevlig och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som är den när det gäller att ta för dig. Tvillingarna skäms sällan över att ta plats, snarare tvärtom så uppskattar du att synas och höras. Idag får du chansen att visa precis hur verbalt övertygande du kan vara.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du att vara lite försiktig när det gäller att närma dig en person som du inte riktigt drar jämt med just nu. Det enda du vill är att ni ska bli vänner igen, men du vet inte riktigt hur du ska få till det. Ibland räcker det bara med att höra av sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket frustration i ditt tecken just nu. Du känner att du blivit snuvad på något viktigt och du vet inte hur du ska lyckas att reparera skadan. Det kan handlar om att du har varit lite för otillgänglig och då tröttnar en viss person på att försöka hålla kontakten.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ett personligt dilemma. Du har varit i den här sitsen förut, men kanske inte på samma sätt som nu. Det handlar om att du gärna vill hjälpa en person som helt enkelt inte vill bli hjälpt och det gör dig väldigt frusterad. Kanske är det dags att inse att hen inte är ditt problem.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en hel del saker som du måste ta tag i idag och du har inget annat val än att försöka beta av den långa, mentala lista du har på måsten. Visst är det tråkigt att ägna en dag åt nödvändigheter, men du kommer att vara nöjd med dig själv efteråt. Kvällen blir lite mer stimulerande.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är alldeles för lätt smickrad just nu. Vanligtvis så genomskådar du falskt beröm, men just nu suger du i dig och anar inte att personen ifråga har en hemlig agenda. Det är en influens från Fisken som gör dig lite naiv.

Skytten 22/11-21/12

Det blir mycket att fundera över den här fredagen. Du har kommit till en punkt i ditt liv då du är tvungen att välja och du känner dig osäker både på vad du känner och vad du vill med framtiden. Det är så lätt att gå upp i nuet och glömma bort morgondagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen kan bli både väldigt social och dramatisk. På något sätt känns den här dagen som avgörande, i alla fall när det gäller skillnaden mellan gamla och nya vänner. Du hamnar mitt i en intrig där du helt ovetande spelar en huvudroll.  Det verkar som väldigt många personer har åsikter om dig just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt fokus ligger mycket på arbetet. Du verkar vara på väg från en plats till en annan och det kräver att du knyter ihop säcken innan du kan ge dig av. Oavsett om du har semester eller jobbar så kretsar många av dina tankar ändå kring arbetet och framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska slö dag. Du har svårt att motivera dig och det troliga är att du gör ingenting om du inte lovat bort dig själv eller har vänner som tvingar dig till aktivitet. Just nu har du väldigt mycket med dina känslor, tankar och funderingar på framtiden.

Annons