Lördag 11/7

11 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen vill du hinna med så mycket som möjligt och det gäller att tänka effektivt.

Du har en ganska lång lista på saker som du vill göra, men du är inte särskilt bra på att planera din tid. En vän från jobbet försöker få lite mer privat kontakt med dig, du bli både glad och smickrad.

Oxen 20/4-20/5

Det finns olika sätt att bemöta en kritisk familjemedlem. Försök att behålla lugnet och fokusera på en sak i taget. Du kommer att märka att det blir en trevligare stämning om du inte blir arg eller uppjagad. Den här typen av kritik är något som du bara kan ignorera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något rastlöst över ditt tecken just nu. Ditt horoskop indikerar att du är frustrerad över en resa som inte blir av och att du har alldeles för mycket tid att slå ihjäl just nu. Använd din fantasi och upptäck hur vacker din näromgivning är.

Kräftan 21/6-22/7

Du är egentligen en ganska romantisk person som har lätt för att dras med i en förälskelse. Just nu så är du väldigt smickrad över en viss persons uppmärksamhet och det kan till och med hända att du inbillar dig att du känner samma sak, men handen på hjärtat, det finns någon annan som du inte kan släppa taget om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara social med vänner och kanske ägna delar av dagen åt en sport. Det blir en ganska trevlig dag som går fort. Under kvällen funderar du mycket på att höra av dig till en vän, men du vet inte riktigt hur du ska kunna föreslå att ni ses utan att det bli stelt mellan er.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland är du impulsiv och ett sådant ögonblick uppstår idag. Du låter dig dras med i en intrig som du egentligen inte har med att göra. Det handlar om en impuls och om din inneboende nyfikenhet. Det här är dramatik på hög nivå.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen blir du arg på en vän för att hen inte kan lyssna ordentligt på dig. Du vill hjälpa hen, men hen tar dina råd som att du lägger dig i. Kanske är det lika bra att du inser att dina tips inte är välkomna. Kvällen blir underhållande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tänker för mycket just nu och det är aldrig bra. Skorpionen är en känslodriven varelse som bör lyssna på vad magen säger dig snarare än försöka resonera dig fram till ett beslut. Under dagen möter du en intressant människa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en del saker som du kan förändra, men du kan inte ta tillbaka det du redan har sagt eller gjort. Även om du vill vrida tillbaka klockan så är det omöjligt, du måste hitta ett sätt att hantera de konsekvenser som blir av ditt agerande.  Det viktiga är att du lär dig av dina misstag.

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen har du en hel del saker som du vill hinna med och då gäller det att planera sin dag. Du har uppdrag hemma som kan generera i pengar på sikt, men du vill även hinna med att spendera tid med dina vänner. Kvällen blir intressant.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att hinna med det du planerat, men också om att kunna göra en spontan utflykt med familjen. Du behöver omväxling från vardagen, särskilt om du fort farande arbetar. Kvällen bjuder på god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är lättare att bara följa med strömmen än att fundera på vad du egentligen känner just nu. Du har så mycket i ditt liv att det egentligen inte finns något utrymme för självrannsakan. Kvällen handlar om att spendera tid med din kärlek.

Annons