Söndag 12/7

12 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen hänger du med en vän ut på ett riktigt äventyr. Det blir en händelserik och annorlunda dag där du får chansen att testa på och utmana dig själv på ett helt nytt sätt. Kvällen bjuder på en del skvaller.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lugn och härlig. Du gör småsaker hela dagen och kanske en kortare utflykt till något smultronställe. För dig handlar dagen mer om att vara i nuet och njuta än om vilka aktiviteter du ägnar dagen åt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland blir du lite väl ivrig och då går det inte så som du tänkt dig. Idag lägger du ribban för dina ambitioner högt och då kanske du inte når dem. Försök att vara lite mer realistisk. Kvällen blir rolig och utmanande.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något tveksamt över den här söndagen. Dina vänner vill göra det vanliga, men själv är du inte så sugen på det.  Du har gjort som alla andra vill de senaste veckorna, men nu börjar du känna dig mätt på den här umgängeskretsen. Det finns någon som du väldigt gärna vill träffa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte särskilt aktiv. Du är trött och du har svårt att motivera dig själv. Det handlar om ett inneboende missnöje. Du har fattat dåliga beslut den senaste tiden och nu börjar du känna av konsekvenserna av ditt eget beteende.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir härligt slö och du hinner faktiskt med att riktigt njuta av den här fantastiska dagen. Är vädret samarrbetsvilligt så är du gärna utomhus annars så myser du inne med lite skvaller och trevligt sällskap.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Det var länge sedan du hade så fullt upp som du har idag. Under den här söndagen passar du på att skaffa fram lite nygammal information som rör en person från det förflutna som plötsligt dykt upp i dit liv igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att inte bli nyfiken när en vän ställer en rad lite suspekta frågor till dig. Du visar inte att du bli misstänksam, men så fort din vän har gått så börjar du snoka. Du misstänker att din vän planerar något för att överraska dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du fokuserar på dig själv den här söndagen. Det var länge sedan du ägnande en hel dag till att skämma bort dig själv. De senaste veckornas stress och oro rinner av dig i samma takt som du pysslar om dig själv på bästa sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen får du en konstig fråga från en vän. Du får ingen riktig förklaring till varför hen ställer den här frågan och det väcker givetvis din nyfikenhet. En person från ditt förflutna har plötsligt dykt upp i ditt liv igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att få saker gjorda hemma. Du tycker att det är kul att se resultatet av ditt arbete och du lägger ned många timmar på att göra det trivsamt hemma. Kvällen bjuder på enkel men god mat och familjemys.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en trevlig men lugn söndag där fokus ligger på saker som du tycker är mysiga. Oavsett om du spenderar dagen med någon som du tycker om eller helt själv så njuter du lite extra av din ledighet. Kvällen blir överraskande.

 

Annons