Måndag 13/7

13 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen springer iväg. Du har många aktiviteter inplanerade och du hinner knappt ta en paus och hämta andan innan det är dags för nästa sak. Under dagen passar du att stämma av lite information med en kollega så att inget händer på jobbet som du inte vet om.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv och ganska jobbig dag där fokus ligger på att få mycket gjort på förmiddagen så att du kan ta det lite lugnare på eftermiddagen. Kvällen blir intressant och bjuder på en massa information.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du organisera upp veckan lite. Du gillar att ha koll och struktur vilket även din kollega gör. Är du ledig så organiserar du säkert hemma. Du behöver ordning och reda omkring dig just nu annars kan du inte tänka. Det är en influens från Jungfrun som gör att du vill ha koll.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir ganska tråkig. Du har svårt att orka ta dig ur sängen om du är ledig och om du jobbar så går det på halvfart. Det handlar om att du inte sover tillräckligt bra på nätterna. Det är för många tankar som snurrar i huvudet på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du måste ta tag i dina problem innan de blir för svåra att reda ut. Du har trasslat till det rejält på grund av att du inte tänker innan du gör saker utan följer din magkänsla vilket inte alltid är det bästa. Nu vill du ta kontakt med en vän som du håller på att förlora helt.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland tror du att vädergudarna har något personligt emot dig. När du har gjort planer för utomhusaktiviteter så vräker regnet ned, eller så haglar det eller så är det storm. Hur du än försöker säkra upp dina planer så går det åt skogen. Idag får du verkligen utså nyckfullt sommarväder.

Vågen 23/9-22/10

Du blir orättvist beskylld för något idag och du vet inte riktigt hur du ska reagera. Hela situationen är egentligen ganska skrattretande, för alla som känner dig vet att det här är något du aldrig skulle göra men frågan är om din chef känner dig lika väl?

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det blir en annorlunda start på veckan där du göra saker du normalt inte brukar göra. Du bryter dina vanor med flit bara för att röra om i den berömda grytan lite. Just nu känner du att livet har halkat in i en bekväm rytm och det gillar du inte riktigt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir inte så som du tänkt dig idag. Dina planer omkullkastas av yttre omständigheter som du inte kan påverka. Frågan är om du tänker låta dig påverkas eller om du anpassar dig och planerar om istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir kanske inte som du tänkt dig den men det blir ändå en skön dag där du får både mycket gjort men också kan ta det lugnt. En vän vill att ni ska träffas men du är lite tveksam. Hen har inte varit så lojal den senaste tiden. Kanske bör du ge hen en ärlig andra chans.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv start på veckan och det är mycket du ska hinna med på begränsad tid. Om du arbetar kan det vara en bra idé att inte räkna med aktiviteter direkt efter jobbet, på så sätt slipper du stressa utan kan jobba över om det behövs.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen funderar du ut en ny strategi. Det finns en person som du både vill och inte vill träffa. Hen har alltid påverkat dig starkt utan att du vet varför och nu när det finns en risk, eller chans att springa på hen igen så kan du inte låta bli att tänka på hen. Vissa känslor bleknar aldrig.

Annons