Tisdag 14/7

14 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du bestämma dig för om nyheterna som du hört är bra eller dåliga. På ett sätt är du väldigt nöjd. Än en gång har ödet styrt åt dig åt det håll du velat gå men inte riktigt haft modet att välja, samtidigt så känner du ett krav på dig själv att ta till vara på den här möjligheten.

Oxen 20/4-20/5

Du får många nyheter idag och det gäller att smälta allt så snabbt som möjligt. För din del är det egentligen ganska få saker som rör dig personligen, men det kan påverka lite hur du lägger upp dina planer för de närmaste dagarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget att vara orolig för just nu så ignorera din magkänsla av att något är fel. Din magkänsla bygger på signaler från Pluto och som vanligt är det en influens som ställer till problem snarare än något du ska lita på.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en rastlöshet i ditt horoskop just nu. Visst går dagarna fort och du har kul, men samtidigt har du en stark känsla av att du missar något som borde vara viktigt för dig. Fundera igenom vad det är eller vem det är som betyder mycket för dig, och gör något åt situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får höra oroväckande nyheter som förvånansvärt nog kan gör dig lite svartsjuk. Du trodde att du helt hade förlorat de här känslorna för en viss person men du får lära dig den hårda vägen att gammal kärlek aldrig rostar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en liten guppig resa bildligt talat den här tisdagen. Det handlar om ogenomtänkta beslut och lite hafsiga resultat som du tvingas att ta itu med idag. Du måste rätta till både dina egna och andra personers misstag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara beredd på det mesta genom att inte ha så mycket planrat så bli det lättare att parera ödet när det plötsligt tar en tvärsväng och byter riktning. Saker som har känts ofrånkomliga kan du plötsligt välja bort medan andra val inte blir lika enkla.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en avslappnad och trevlig tisdag där timmarna gå medan du upptäcker de små guldkornen i livet. Du njuter av ett lugnt tempo och du skämmer bort dig själv både med shopping och matmässigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och annorlunda. Du har planerat att ta det lugnt hemma men en plötslig inbjudan förändrar det mesta och du ger dig ut på ett impulsivt äventyr med några vänner. Under dagen får du också möjligheten att säga förlåt till en person som du sårat.

Stenbocken 22/ 12-19/1

Dagen blir lite konstig. Det börjar som vanligt med rutiner och fasta planer men sedan tar det stopp. Du slungas in i en rad händelser som påverkar dig starkare än du först vill medge och det kan hända att den här dagen blir en nystart på en gammal relation som du aldrig trodde du skulle återuppliva.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del projekt på gång just nu, men det passar Vattumannen rätt så bra. Genom att ha många järn i elden så går dagarna fortare och du känner dig nyttig oavsett om du jobbar eller har semester. Kvällen blir mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du springer på en person av en slump och känslor som du inte ens visste om att du hade bubblar upp till ytan med en enorm styrka som sveper iväg all förnuft och sans. Det finns bara en person som har påverkat dig så här starkt och det var åratal sedan ni träffade på varandra sist.

Annons